Još jedno turnirsko ljeto je iza nas. Trofej Dinamo 2021 održao se unatoč svim organizacijskim preprekama koje nisu bile u našoj kontroli, ove godine pobijedili smo Covid!

Još jedno ljeto uživali smo u najboljim potezima i golovima najprofinjenijih zagrebačkih haklera (ali i šire!). Kako bi na ovo ljeto ostao trajni trag sjećanja, izazbrali smo 10 najboljih fotki koje su obilježile ovogodišnji Trofej Dinamo.

>> Cvjetno Poliklinika Milojević osvojila Trofej Dinamo 2021

Ove godine, put nas je preko Dugava poslao do Velike Gorice, samo da bi prije Šalate svratili do Črnomerca.

>> Pavlić: Lagano smo uzeli Šalatu

>> Filip Novak: Nije mala stvar osvojiti nagradu Dražan Jerković

>> Mihovil Prgomet: Ključ momčadskog i individualnog uspjeha bio je Goran Škorić

U nastavku vam donosimo probranih 10 fotografija, najboljih 10 fotki sa svih turnira ovo ljeto.

Ekipa Ktechnologies CB Pilan osvojila je prvi turnir u sklopu ovogodišnjeg Trofeja Dinamo, onaj na vrućem terenu u Dugavama. Svoju fantastičnu formu potvrdili su i nastupom u finalu na Šalati.

Turnir u Dugavama obilježio je i veliki broj navijača koji su se s nama družili svaki dan odigravanja turnira, kroz cijeli vrući ljetni vikend.

Trofej Dinamo je ovo ljeto po prvi put došao u Veliku Goricu. Prvi, ali sigurno ne i posljednji. Ljubaznost domaćina te atmosfera koju su stvorili teško se može pretočiti u riječi. Hvala dečki, još jednom!

A kako i priliči, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević proslavlja naslov u Velikoj Gorici na centru igrališta, pored najljepšeg grba na kultnom Betoncu.

Jedna od stvari koja je obilježila Trofej Dinamo na Črnomercu bio je i pogodak mladog Antonija Čuljka, sina Mate Čuljka. Potvrda da se nastavlja golgeterska loza haklera s Vrapča.

Osim u čast i na spomen Mati Čuljku, ovogodišnji Trofej Dinamo Črnomerec igrao se i za Kristijana Gracina, legendu zagrebačkog i hrvatskog hakla koja nas je prerano napustila.

Ima nešto posebno u noćnom haklu pod reflektorima Šalate…

Momčad Megaton Dinsar slavi prolaz u polufinale završnice na Šalati nakon boljeg izvođenja penala protiv favorizirane Poliklinike Ribnjak.

Vesela i glasna ekipa Dugaveza potegnula je na drugi kraj Zagreba kako bi podržala svoju ekipu na velikoj završnici Trofeja Dinamo 2021.

Posljednji put pod ovim imenom, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević proslavlja naslov pobjednika Trofeja Dinamo 2021.