Prije finala četvrtog izdana Trofeja Dinamo jedna stvar je sigurna – danas ćemo dobiti četvrtog osvajača natjecanja. Nakon CB Dobermanna, SZZG-a, Meteore Futsal, novim osvajačem Trofeja Dinamo postat će Cvjetno Poliklinika Milojević ili KTechnologies.

> Poznati finalisti Trofeja Dinamo, Građanska udruga Dugave osvojila broncu!

Cvjetno Poliklinika Milojević je prvi dio natjecanja završila kao najbolje plasirana momčad te je za plasman u finale morala proći samo jednu stepenicu. Koja nije bila nimalo lagana. U polufinalu je Megaton Dinsar rano poveo, a Cvjetno je do 3:1 pobjede stigao tek u nastavku utakmice. Cvjetno Poliklinika Milojević je momčad sastavljena od igrača Futsal Dinama, a prema objavi na njihovoj Facebook stranici, ovo će biti posljednja utakmice ekipe pod ovim imenom. Naime, MNK Cvjetno se kao klub ugasilo, a ekipa će u budućnosti nositi ime Poliklinika Milojević. Nakon što je ovaj poznati malonogometni klub 2017. osvojio Kutiju šibica, osvajanje Šalate 2021 bio bi idealan završetak njihove priče…

… a ta njihova priča neće pretjerano zanimati KTechnologies, odličnu ekipu sastavljenu od sjajnih nogometaša, malonogometaša i futsalaša. Ekipu predvodio najbolji strijelac David Pokrajčić, a u kadru je i bivši igrač Futsal Dinama Josip Grubeša, Alumnusovac Bruno Kovačić i u ovom trenutku najbolji strijelac završnog turnira Miro Filipović s tri pogotka. Ekipa KTechnologies je svoju kvalitetu potvrdila osvojivši turnir u Dugavama, ali i svojim nastupima na završnici. Kao trećeplasirana momčad regularnog dijela krenuli su iz četvrtfinala, tamo su s 5:1 nadvisili Pizzeriju Vivu, a onda su u ‘ljepotici završnice’ preskočili rivale Građansku udrugu Dugave.

Finale počinje u 18:15, prenosi se na YouTube kanalu Hrvatske nogometne televizije, a osvajač će zaraditi 15.000 kuna dok će drugoplasirani sa sobom odnijeti 5.000 kuna.

Nakon finala, i svečane ceremonije dodjele nagrada, igra se utakmica Futsal Dinamo – Šibenik 1983 i Superkup Oskar Kadrnka.

> Osam stvari koje morate znati o osmoj Šalati

Raspored i strijelce Trofeja Dinamo Šalata u realnom vremenu pratite OVDJE.

Sve informacije oko Trofeja Dinamo na Šalati pronađite OVDJE.

Događaje u realnom vremenu pratite na službenom Instagramu natjecanja OVDJE.