Trofej Dinamo je jedinstveno malonogometno natjecanje pokrenuto 2017. godine, a koje se sastoji od “kvalifikacijskih” turnira i velike završnice. Malonogometne ekipe sakupljaju bodove na turnirima diljem Zagreba i okolnih hrvatskih gradova, a najbolje ekipe početkom rujna igraju završnicu na zagrebačkoj Šalati.

Finalne utakmice Trofeja Dinamo igraju se neposredno prije početka tradicionalne revijalne utakmice u kojoj Futsal Dinamo svake godine predstavlja momčad za novu sezonu. Ekipa koja na Šalati podigne Trofej Dinamo smatra se najboljom malonogometnom momčadi na sjeveru države, jer je Trofej Dinamo jedan od najvećih malonogometnih turnira u Republici Hrvatskoj na kojem sudjeluju vrhunski nogometaši i malonogometaši i odlične malonogometne ekipe.

Prvi Trofej Dinamo (2017.) osvojio je Caffe Bar Dobermann koji je u finalu s 3:0 svladao MNK Kustošiju, a naslov 2018. u seniorskoj konkurenciji osvojio je Studentski zbor sveučilišta u Zagrebu. Pobjednik Trofeja Dinamo 2019. je Meteora Futsal, koja je nakon boljeg izvođenja penala u finalu na Šalati svladala Playbox.

U ženskoj konkurenciji, turnir je 2018. osvojila ekipa MC Plus, a 2019. Alumnus Flegar. Kod veterana, naslove su dizali AD Tokić & Zloćo i prijatelji Mate Čuljka (2018.) te Čarobna Frula (2019.)