Iza naš je još jedna uspješna Šalata. Na njoj je debitirao Superkup Oskar Kadrnka, Funcuti su kao novi prvoligaš “uzeli bod”, a Cvjetno Poliklinika Milojević je konačno uzelo Trofej Dinamo. Sada se naš klub okreće prvenstvu. Ivan Pavlić proglašen je najboljim golmanom turnira i bio je ovo idealan trenutak za popričati s novim dobitnikom nagrade “Ivan Turina”.

Fali mi još samo jedan trofej

Na početku nam je rekao kako ni sad nije uzeo sve što mora iako u svojoj riznici trofeja ima Kutiju, 1. HMNL, Trofej Dinamo i desetine drugih.

“Da, lijepa je to zbirka, ali nije sve. Od svih turnira fali mi samo Miholje u Gračanima. To je jedan sjajan betonac na kojem sam čak triput igrao finale. Sva tri finala sam izgubio.”

Cvjetno je pobralo sve individualne nagrade na Trofeju Dinamo. Izgledalo je kao da su do naslova došli bez muke…

“Istina, bilo je na kraju dosta lagano. Nisam siguran da su gledateljima to bile napete utakmice. Iskreno, u polufinalu sam očekivao Polikliniku Ribnjak, a u finalu Dugaveze. Na kraju se dogodilo suprotno.”

Neki naši navijači možda još ne znaju da Cvjetno “ide u mirovinu”.

“Istina, ovo je bio zadnji put. Drago mi je da je baš Trofej Dinamo bio zadnji koji je osvojen s imenom “Cvjetno”. Lijepa je priča da smo to zaključili baš na Šalati. Naravno, i dalje ćemo igrati turnire, ali ćemo se zvati Poliklinika Milojević.”

TD 2021 - Cvjetno Poliklinika Milojević

Dugoočekivana kanta za Cvjetno Polikliniku Milojević

Od Mudronje očekujem velike stvari

Futsal Dinamo je ove sezone promijenio vratarsku postavu.

“Da, Ante Piplica je jako talentiran mladi golman koji već ima jedan nastup za reprezentaciju. Mislim da smo na golu jako dobro pokriveni. Tu je i mladi Filip Domiter koji definitivno ima potencijala. Ali mora još puno raditi, velika je razlika između juniorskog i seniorskog nogometa.”

Klub općenito ima mladu ekipu…Što očekivati?

“Ja očekujem mnogo od naših mlađih, posebno od Jakova Mudronje. Nadam se da će pokazati sve što zna, da će biti gladan golova i da će svima pokazati kakav je igrač!”

Ove godine Dinamo ima i novog trenera, dosadašnjeg predsjednika.

“Prvi dojam je sjajan. Matija je odličan trener, ali to sam i očekivao. Malo me podsjeća na Kujtima Morinu. S njim sam radio u Nacionalu i to je najbolji trener kojeg sam imao.”

Najponosniji sam na broncu s Dadom

U tijeku je Svjetsko prvenstvo u futsalu u Litvi.

“Pogledao sam par tekmi. Navijam za Brazil, ali jako mi se sviđa kako Venezuela igra. Najdraži golman? Povratnik u futsal Miodrag Aksentijević.”

Pavlić je poznat i kao jedan od najboljih igrača Dinamovih pub kvizova.

“Iskreno, ne brojim trofeje ni medalje, ne spremam se za kvizove niti učim. Sve mi je to u glavi. Najponosniji sam na treće mjesto koje smo Dado Kanjuh i ja sami osvojili na tematskom kvizu o Dinamu u Europi. Jako mi je žao zbog zadnjeg kviza u Vagabondu, kiksali smo u pitanju asocijacija. Da smo to bolje odradili otišli bi u polufinale, a u zadnjem krugu bismo bili odlični.”

Veliki su planovi i za dalje.

“Pojačali smo ekipu Prgom i Sinom, mislim da smo sad odlično pokriveni na svim poljima. Zadnji kviz mi se najmanje svidio, pitanja nisu imala vica. Svi odgovori su se mogli naći na Wikipediji, a to mi onda nije to.”

I za kraj…

“Hvala navijačima za Šalatu i nadam se da se uskoro gledamo i u dvoranama!”

Postani legenda!