Drugi dan završnog turnira Trofej Dinamo Črnomerec donio nam je lijepo vrijeme, ugodno druženje i ono najbitnije – pregršt futsalskih majstorija na vanjskom terenu. Dok je večernji dio turnira prekinula kiša, futsalske majstorije nisu izostale ni u šatoru Megatona. Ekipa Poliklinike Milojević sastavljena od prvotimaca Futsal Dinama osvojila je završni turnir pobjedom protiv ekipe Adriatic Osiguranja u napetom finalu. 

No, krenimo redom…

Posljednji dan završnog turnira Trofej Dinamo Črnomerec započeo je odigravanjem tri susreta skupine E u kojoj su snage odmjerile ekipe Junkasi i Adriatic Osiguranje u kojoj je ekipa Adriatic Osiguranja bila bolja s rezultatom 3:0. U drugom susretu skupine E imali smo prilike gledati odmjeravanje snaga ekipa Adriatic Osiguranja i CB Chelos – osvajača TD Dugave i TD Gorica. Ovaj susret obilježili su brojni rezultatski preokreti, a završni rezultat bio je 3:3. U raspucavanju za prednost u grupi bolja je bila ekipa Adriatic Osiguranja. U posljednjoj utakmici skupine E imali smo prilike vidjeti čak 9 golova – završni rezultat CB Chelos 6, Junkasi 3. 

Nakon odigravanja utakmica u skupini E, na red je došao prijateljski “turnir klinaca”, u kojem je u prvom planu bilo sportsko druženje i dobra zabava, a utakmice su mladim nadama hrvatskog futsala ujedno bile i pripreme za sezonu koja je pred njima. 

U prvom četvrtfinalnom susretu dečki iz momčadi Cvjetno 9Y.CO rezultatom 3:0 svladali su ekipu Dental Studio Perić i time se ekspresno plasirali u polufinale završnog turnira TD Črnomerec. Drugi susret donio nam je i sličan rezultat – Poliklinika Milojević je rezultatom 4:0 pobijedila ekipu Asta Brainless Devs. Iako su dečki iz Aste imali nekoliko dobrih prilika, raspoložena obrana Poliklinike nije dozvolila ni utješni gol. U trećem susretu četvrtfinala imali smo prilike gledati i prvo službeno raspucavanje – Nakon rezultat 2:2 u regularnom vremenu, ekipa CB Jet Star Špansko je s 5:2 pobijedila ekipu Turbina. Posljednji susret četvrtfinala ponovno je spojio stare protivnike iz skupine E – Adriatic Osiguranje i CB Chelos. Nakon remija u skupini, u četvrtfinalu je bolja bila ekipa Adriatic Osiguranja, rezultatom 2:1. 

Susreti polufinala spojili su Adriatic Osiguranje i Cvjetno 9Y.CO, te Polikliniku Milojević s Turbinom. U prvom polufinalnom susretu, nakon čvrste borbe i par velikih prilika s svake strane, ekipa Adriatic Osiguranja nakon neopreznog faula u kaznenom prostoru odnosi pobjedu iz kaznenog udarca. Konačni rezultat bio je 1:0 za ekipu Adriatic Osiguranja

U drugom polufinalnom susretu ekipa Poliklinike Milojević “na iskustvo” je dobila ekipu Turbine s visokih 5:0. Dečki iz Turbine dobro su se držali do sredine prvog poluvremena kada se jednostavno “otvorilo”, a iskusni dečki iz Poliklinike Milojević iskoristili su svoje prilike. 

U finalnom susretu Trofej Dinamo Črnomerec susrele su se ekipe Poliklinike Milojević i Adriatic Osiguranje. Iako se do zadnjih trenutaka zbog vremenskih poteškoća nije znalo hoće li se susret odigrati na unutarnjem ili vanjskom terenu, ekipe su snage ipak odmjerile na unutarnjoj podlozi. Baš kao i u polufinalu, dečki iz Poliklinike Milojević strpljivo su čekali prilike za gol i kroz pas igru i agresivan visoki blok osigurali pobjedu i titulu osvajača završnog turnira TD Črnomerec. Konačan rezultat u finalu bio je 3:0 za Polikliniku Milojević.

Sve individualne nagrade pokupila je ekipa Poliklinike Milojević Kristijan Čekol zaradio je nagradu na najboljeg igrača i strijelca, a Ivan Pavlić za najboljeg golmana.

Čestitke pobjednicima, i svim ostalim ekipama na sudjelovanju! 

Uskoro donsimo tekst brojke i slova + tri stvari koje su obilježile TD Črnomerec te popis putnika na Šalatu!