U nedjelju 12. rujna održana je završnica četvrtog izdanja natjecanja Trofej Dinamo. Naslov je na kraju osvojila ekipa Cvjetno Poliklinika Milojević kojoj je utakmica na Šalati bila i posljednja pod ovim imenom. Naime, MNK Cvjetno se ugasilo, a ekipa će od dalje nositi naziv Poliklinika Milojević.

Cvjetno Poliklinika Milojević u finalu je svladala KTechnologies rezultatom 6:3. No, dvoboj je bio jednosmjerniji od konačnog rezultata…Već u sedmoj minuti na semaforu je stajalo 3:0. Golove su zabili Mihovil Prgomet, Jakov Mudronja Nikola Badrov. U 21. Mudronja postiže svoj drugi pogodak za 4:0. Dvije minute kasnije Alen Carin ostavlja malu nadu KTechnologiesu no sve je bilo riješeno u 25. kada su u Prgomet Davor Kanjuh zabili za velikig 6:1 CvjetnogKTechnologies je do kraja utakmice zabio dva preko Marka ŠandrkaMiroslava Filipovića, no nisu mogli do povratka u utakmicu.

Cvjetno Poliklinika Milojević pokupila je i sve individualne nagrade – Dražan Jerković (najbolji strijelac) cijelog natjecanja bio je Filip Novak s impresivnih 29 pogodaka, Ivan Turina (najbolji golman) završnice Ivan Pavlić, a Josip Kuže (najbolji igrač završnog turnira) Mihovil Prgomet.

Najbolji strijelac same završnice turnira bio je Miroslav Filipović iz KTechnologiesa.

Nakon utakmice odigran je dvoboj Futsal Dinamo – Šibenik 1983 (2:2).

Raspored i strijelce Trofeja Dinamo Šalata u realnom vremenu pratite OVDJE.

Sve informacije oko Trofeja Dinamo na Šalati pronađite OVDJE.