Počela je druga utakmica između malonogometnog natjecanja Trofej Dinamo i bolesti Covid 19 koju uzrokuje novi koronavirus SARS-CoV-2. U prošlosezonskoj utakmici, Covid19 je razbio Trofej Dinamo sa 6:0 i u potpunosti otkazao malonogometno natjecanje.

>> KRAJ UTAKMICE: Covid-19 je bio prejak, Trofej Dinamo 2020 u potpunosti otkazan!

Trofej Dinamo puno spremnije dočekuje ovu utakmicu, za razliku od prošle godine, upoznat je sa snagom protivnika. Također, iz domaćeg tabora izjavljuju kako su svjesni da će protivnik diktirati tempo utakmice, držati posjed lopte na terenu, a svoju priliku vrebat će iz kontranapada, uzdajući se u najslabije karike Covida.

Iz gostujućeg tabora najveća opasnost prijetit će od novih sojeva koji pristužu iz iznozemstva, ali i Vlade RH. S druge strane, kao najslabije karike Covida apostrofirani su Lokalni izbori 2021. te Turistička sezona 2021. preko kojih se Trofej Dinamo nada stići do pobjede.

Sastavi:

Trofej Dinamo – organizacijskom odboru koji u više-manje istom sastavu organizira turnir od njegovih početaka 2017., pridružilo se nekoliko volontera koji su spremni baciti se u koštac sa zloglasnom bolesti

Covid19 – bolest se također pojačala u odnosu na prošlu sezonu, novi sojevi virusa pristigli su iz cijeloga svijeta kako bi se bolest mogla nastaviti adekvatno boriti protiv zdravlja, sporta i druženja

Live prijenos utakmice Trofej Dinamo – Covid 19 pratite uživo na našem webu:

15.4. – Velika dominacija Covida 19 ne da se smanjuje nego rapidno raste. Jučer je broj zaraženih bio 3.099, a ukupan broj aktivnih slučajeva popeo se na 13.880. Nevjerojatan skok u svega mjesec dana… Gol Covid-a visi u zraku…

1.4. – Na Prvi April, saznali smo logaciju prvog turnira Trofej Dinamo 2021. Prvi put u povjesti natjecanja, jedan turnir održat će se izvan granica Republike Hrvatske, točnije u “centru” slovenskog futsala, Dobovcu. Više informacija o ovom proširivanju natjecanja možete pronaći OVDJE.

30.3. – Covid 19 pojačava pritisak, broj zaraženih iz dana u dan raste. 18. ožujka premašio je 800 po danu, 20. ožujka 900, 24. ožujka 1.000, a 29. ožujka zabilježeno je 1390 zaraženih u Republici Hrvatskoj. Broj aktivnih slučajeva bliži se brojci od 10.000. Trofej Dinamo je za sada uguran u vlastiti šesterac i čeka posustajanje napada goropadnog gosta.

16.03. – Dobar dan cijenjeni čitatelji. Počela je druga utakmica između Trofeja Dinamo i Covida 19. Trofej Dinamo odradio je inicijalne razgovore s čak 9 turnira, od kojih su neki „sigurni“, a drugi „vise“, no svi su svjesni da će tempo igre diktirati gostujući sastav koji je od početnog sučevog zvižduka krenuo agresivno – u Hrvatskoj je danas zabilježen 691 slučaj zaraze, a broj aktivnih slučajeva popeo se na 4.475.