Drago nam je najaviti još jedno sportsko ljeto pred nama! Trofej Dinamo i ove godine živi u Zagrebu i okolici te nas ponovno očekuju tri kvalifikacijska turnira i velika završnica na kojoj ćemo okruniti nove kraljeve zagrebačkog hakla.

>> Brojke i slova + 3 stvari koje su obilježile Trofej Dinamo 2021

Neposredno pred početak Trofeja Dinamo, odigrati će se niz prijateljskih turnira na koje vas pozivamo da se prijavite sa svojom ekipom i propisno zagrijete za Trofej Dinamo!

Riječ je o Granešina Kup Dubrava (26.-30.5.), Futsal Cup Svetog Josipa – in memoriam Matija Capar (1.-11.6.) i Goričani Humanitarka (29.5.).

Trofej Dinamo 2022

A zatim na scenu stupa Trofej Dinamo 2022. I ove godine, kao lani, tri kvalifikacijska turnira odigrat će se na dobro poznatim lokacijama:

  • Trofej Dinamo Dugave igra se od 21. do 26. lipnja u sklopu Dana Dugava.
  • Trofej Dinamo Velika Gorica igra se od 1. do 3. srpnja na igralištu u velikogoričkom Cvjetnom naselju.
  • Trofej Dinamo Črnomerec – Memorijalni MNT Mate Čuljak igra se od 25. do 28. kolovoza na Črnomercu.
  • Završnica Trofeja Dinamo odigrat će se 3. ili 10. rujna, a sve informacije o završnici ćemo pravovremeno objaviti.

Kao i prijašnjih godina, seniorske ekipe na pojedinačnim turnirima skupljaju bodove, a šest najboljih ide na veliku završnicu. Samo finale Trofeja Dinamo 2022 igra se neposredno pred tradicionalnu utakmicu Futsal Dinama koja će obilježiti još jedan početak sezone.

>> Dvije naj postave Trofeja Dinamo 2021

I ove godine samo seniori ulaze u konkurenciju za Šalatu. Pojedinačni turniri organizirat će i turnire u ostalim kategorijama, ali oni ne ulaze u konkurenciju za završni turnir.

Seniori, žene i mlađe kategorije igraju 4+1, a veterani 5+1.

Svaki turnir sam određuje na kakvoj će se podlozi igrati.

Ukupni nagradni fond natjecanja je 50.000 kuna.

U naredim danima objavit ćemo osobne karte svih turnira, a svoje ekipe možete prijaviti već sada u inbox naše Facebook stranice.

Vidimo se na haklu!

trofej dinamo 2022