Polagano se približavamo kraju rezimea Trofeja Dinamo 2021. Osvajači individualnih nagrada su poznati, a sada nam je još ostalo za predstaviti dvije najbolje postave Trofeja Dinamo 2021.

Najpostava 1:

U idealnoj postavi Trofeja Dinamo 2021 nalaze se, dakako, osvajači tri individualne nagrade – Ivan Pavlić na golu, Filip Novak na poziciji desnog beka i Mihovil Prgomet na poziciji pivota.

U idealnu petorku još su se ugurali David Pokrajčić iz KTechnologiesa na poziciji ‘zadnjega’ te Benjamin Dalipi iz ekipe Megaton koja je u dva navrata nadvisila favorizirane Studente iz Poliklinike Ribnjak.

Najpostava 2:

Dok u prvoj postavi dominiraju igrači Cvjetno Poliklinike Milojević u drugoj imamo dva igrača trećeplasirane Građanske udruge Dugave te po jednog igrača iz KTechnologiesa, SZZG Poliklinike Ribnjak i Cvjetno Poliklinike Milojević.

Dugavezi su zauzeli pozicije golmana (Matija Brleković) i pivota (Domagoj Pijevac), bekovske pozicije pripale su novim suigračima u sesvetskom Alumnusu, Ivanu Penavi iz SZZG Poliklinike Ribnjak (desno) i Josipu Grubeši iz KTechnologiesa (lijevo). Pozicija zadnjeg pripala je još jednom igraču iz osvajačke ekipe, Davoru Kanjuhu.

Pozivamo vas da u komentare na Facebooku upišete vlastite najbolje petorke Trofeja Dinamo 2021.