Peti Trofej Dinamo započet će 21.6.2022. godine u zagrebačkom kvartu Dugave. To je ujedno i peti put da Trofej Dinamo dolazi u Dugave što ovaj kvart čini jedinim stopostotnim kvartom Trofeja Dinamo. Za razliku od prva tri izdanja kada se turnir održao u organizaciji DSR Dugave, od prošle godine Trofej Dinamo Dugave organizira Građanska udruga Dugave u sklopu svoje sjajno organizirane manifestacije Dani Dugava.

>> Brojke i slova + tri stvari koje su obilježile TD Dugave 2021

Za početak, želimo istaknuti kako svaki turnir u sklopu Trofeja Dinamo ima i humanitarni karakter, a tako je i ovaj put. Kao i lani, ovo ljeto u Dugavama skupljamo sredstva za Centar za rehabilitaciju Zagreb, odnosno njihovu ispostavu u Sloboštini.

Priča oko Dana Dugava je u velikom uzletu te smo prošlo ljeto ostali oduševljeni cijelom organizacijom događaja. Dugavezi ove godine najavljuju još više sadržaja i još više zabave. Osim Trofeja Dinamo, o kojem ćemo malo niže u tekstu, na Danima Dugava održat će se i veliki rukometni turnir, košarkaški, turnir u beli, turnir u šahu, u stolnom tenisu, a po prvi put održat će se i turnir u FIFA-i. Tu je naravno i već spomenuti humanitarni pub kviz.

>> Ktechnologies CB Pilan osvojili Dugave, u sjajnom finalu svladali hrabru domaću ekipu

Što se tiče zabavnog programa, u ovom izdanju očekuju nas dva velika koncerta. Na otvaranju Trofeja Dinamo Dugave (21.6.) nastupit će Gazde, a u subotu 25.6. na binu će Giuliano i Diktatori.

Trofej Dinamo Dugave 2022

Više-manje, sve je poznato od lani. Peto izdanje Trofeja Dinamo Dugave i ove godine se igra u tri kategorije (seniori, žene i veterani) s time da samo seniori ulaze u bodovanje za završnicu na Šalati.

Seniori igraju 4+1 po futsal pravilima, isto kao i žene. Veteranski turnir je za sve starije od 33 godine, a igra se 5+1 s loptom ‘peticom’.

Iznos kotizacije iznosi 400 kuna po ekipi, a ukupni nagradni fond je 20.000 kuna.

Trofej Dinamo Dugave – osobna karta

Ime: Trofej Dinamo Dugave
Datum: 21. do 26. lipnja 2022.
Lokacija: OŠ Dugave (Školski prilaz 7, Zagreb)
Kategorije: Seniori (4+1), žene (4+1), veterani (5+1)
Nagradni fond: 20.000 kuna
Kotizacija: 300 kuna
Partneri: Građanska udruga Dugave, Futsal Dinamo, Ožujsko pivo
Prijave na turnirOVDJE, na mail info@trofej-dinamo.hr, u inbox Građanske udruge Dugave, u inbox službene Facebook stranice natjecanja, u inbox Trofeja Dinamo Dugave ili na broj telefona +385 95 527 7300
Godina održavanja: Peta

trofej dinamo dugave