Od 25. do 30. kolovoza ove godine održat će se treće izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira Mate Čuljak koji se igra u sklopu natjecanja Trofej Dinamo. Memorijalni MNT Mat Čuljak od prve je godine bio dio natjecanja, a prošle se, kao i cijeli Trofej Dinamo, nije održao zbog pandemije koronavirusa.

https://www.trofej-dinamo.hr/2021/08/08/trofej-dinamo-crnomerec-trece-izdanje-turnira-u-spomen-na-matu-culjka/

Memorijal Mate Čuljak 2018.

Veterani:

Na veteranskom turniru sudjelovalo je 14 momčadi. Nakon grupne faze u četvrtfinalu su natjecanje napustili Roy Sport, Promotionplay, HBR Sport, Krajiška. U prvom polufinalu je kasniji osvajač AD Tokić & Zloćo i prijatelji Mate Čuljka nadvisio Šercerovu 3:1, a Dental Centar Grzela je bio bolji od Gladnih Očiju. Lokalna Šercerova je potom osvojila ‘broncu’, a u finalu smo gledali pravu šahovsku bitku koja je završila 1:1 i odlučena je boljim raspucavanjem penala. Veterani su se propisno napromašivali, a pobjednika je odlučio pogodak s kreča Nikole Smolčića, ujedno i najboljeg igrača, ali i strijelca turnira sa sedam golova. Najboljim golmanom proglašen je Branko Fišer iz Šercerove.

Finale veteranskog turnira ujedno je bila i posljednja utakmica koju je Matija Capar odigrao u svojem bogatom životu. Capi je za viceprvaka na turniru zabio dva pogotka.

1. mjesto: Dental centar Grzela
2. mjesto: AD Tokić & Zloćo i prijatelji Mate Čuljka
3. mjesto: Šercerova
Najbolji igrač: Nikola Smolčić (Dental centar Grzela)
Najbolji strijelac: Nikola Smolčić – 7 golova (Dental centar Grzela)
Nabolji golman: Branko Fister (Šercerova)

Seniori:

Na seniorskom turniru nastupilo je 12 momčadi, u drugi krug nisu prošli Peliks, Tehno Futsal, Krajiška 2 i Algebra, a u četvrtfinalu su se od turnira oprostili Victory Art Caffe Megaton, AAMK Sveučilište, Playbox Mr. Jack i Jelena Trade. U prvom polufinalu Promotionplay je s 3:1 bio bolji od Cvjetno Pinkdroidsa pogocima Kristijana Lovrića, Darka Duvnjaka i Amara Dura, dok je za Pinkdroidse jedini zabio Nikola Perković. U drugom polufinalu gledali smo jednosmjernu utakmicu u kojoj je Tiskara Dikopa s čak 7:1 bila bolja od Niskogradnje Veverec. Junak dvoboja bio je David Kos s hattrickom, a Martin Šutalo zabio je dva. U finalu je klasa Kristijana Lovrića izašla na vidjelo te je s četiri pogoka, uz jedan Daniela Matkovića, vodio Promotionplay do 5:2 pobjede nad srebrnom Tiskarom Dikopom.

1. mjesto: Promotionplay
2. mjesto: Tiskara Dikopa
3. mjesto: Cvjetno Pinkdroids
Najbolji igrač: Kristijan Lovrić (Promotionplay)
Najbolji strijelac: Kristijan Lovrić – 12 golova (Promotionplay)
Najbolji golman: Dalibor Lukić (Cvjetno Pinkdroids)

Memorijal Mate Čuljak 2019

U11:

Drugo izdanje Čuljinog Memorijala donijelo nam je i prvi U11 turnir. Na njemu su sudjelovale tri ekipe, prvo mjesto osvojio je Megaton, drugo Futsal Dinamo, a treće Zagi.

1. mjesto: Megaton
2. mjesto: Futsal Dinamo
3. mjesto: Zagi

Veterani:

Na veteranskom turniru prije dvije godine sudjelovalo je 12 ekipa, zlatni (Dental Centar Grzela) i brončani (Šercerova) s prethodnog turnira nisu prošli skupinu, kao ni lokalni Krajiška i Glembay. U četvrtfinalu su zapeli Apartmani Varjačić, Promotionplay, Jelenovac i Gladne Oči. U ‘Sveožujskom derbiju’ i polifinalu CB Mellis Ožujsko je s 2:0 nadvisio CB Lulu Ožujsko, a Megaton Music je nakon boljeg raspucavanja penala bio bolji od Cvjetno Poliklinike Milojević koja je na penale izgubila utakmicu za treće mjesto protiv CB Lule Ožujsko. U finalu nije bilo pogodaka, te su pobjednika (CB Mellis Ožujsko) odlučili penali.

1. mjesto: CB Mellis Ožujsko
2. mjesto: Megaton Music
3. mjesto: CB Lula Ožujsko
Najbolji igrač: Hrvoje Petriško (CB Mellis Ožujsko)
Najbolji strijelac: Rajko Vidović – 4 golova (Gladne Oči)
Najbolji golman: Alen Jukić (Megaton Music)

Seniori

Na seniorskom turniru sudjelovalo je 13 ekipa, nakon grupne faze oprostili su se Promotionplay, Cvjetno Pinkdroidsi, Niskogradnja Veverec (prvak, brončani i četvrti s prošlog izdanja) te domaćin Megaton. Srebrni iz 2018. Tiskara Dikopa zapeo je u četvrtfinalu, kao i FPZG Futsal, Krajiška – Zaštita Atest i Jelena Trade. U polufinalnom derbiju između Playbox Mr. Jacka i Cvjetno Poliklinike Milojević, Playbox je bio bolji 5:2, a branitelji Trofeja Dinamo 2018. Poliklinika Ribnjak s 3:2 je bila bolja od Dječjeg nogometa, koji je kasnije osvojio broncu pucavši bolje penale od Cvjetno Poliklinike Milojević. U finalu su obje momčadi zabile po jedan pogodak, a penale su bolje pucali igrači Playbox Mr. Jacka, te je Poliklinika Ribnjak Autoškola Klindić osvojila broncu.

1. mjesto: Playbox Mr. Jack
2. mjesto: Poliklinikra Ribnjak Autoškola Klindić
3. mjesto: Dječji nogomet
Najbolji igrač: Danijel Matković (Poliklinika Ribnjak Autoškola Klindić)
Najbolji strijelac: Vedran Matošević – 7 pogodaka (Cvjetno Poliklinika Milojević)
Najbolji golman: Tomislav Hercigonja (Playbox Mr. Jack)