Pred nama je posljednjih pet utakmica grupne faze prvog Trofeja Dinamo ove sezone. Jučer smo u Dugavama vidjeli deset kvalitetnih utakmica te nastupe nekih poznatih i velikih imena zagrebačke malonogometne scene. Gotovo sva mjesta u osmini finala su popunjena, no osim posljednjih putnika koje tražimo danas, moramo vidjeti tko će u osminu finala s koje pozicije.

>> Poznati prvi sudionici osmine finala, danas dan odluke za brojne ekipe

Poznate nove ekipe u osmini finala

Prva nova ekipa koja je osigurala osminu finala je dobro poznata ekipa Poliklinike Ribnjak. Upisali su dvije pobjede protiv snažnih ekipa CB Marche i Ulice, a ekipu je predvodio Šundov s četiri postignuta gola jučer. Danas ćemo saznati i putnike u osminu finala iz skupine H. CB Charlie Chaplin je prvo slavio protiv Boema, no zatim upisao i tijesan 3:2 poraz protiv starih znanaca na Trofeju Dinamo, ekipe Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi.

Prvaci FFER lige Cvjetno 9y.co u dramatičnoj završnici su najvjerojatnije ostali bez plasmana u osminu finala. Naime, nakon poraza u srijedu protiv domaće ekipe Turbina, ekipi s Cvjetnog bila je potrebna pobjeda protiv CB Chelos kako bi zadržali šansu za prolaz dalje. Međutim, u doslovce posljednjoj sekundi utakmice, Preradović poravnava rezultat za CB Chelos te obje ekipe završavaju grupnu fazu s jednim osvojenim bodom.

trofej dinamo dugave

Umjesto dvije utakmice u veteranskoj konkurenciji, nažalost vidjeli smo samo jednu. Domaća ekipa Turbina i Trešnjevačka rasfucala vleha odigrali su tekmu koju su domaćini dobili s 2:0. S druge strane veteranskog turnira, Pulse je upisao 3:0 pobjedu bez borbe.

>> Trofej Dinamo Dugave: Najsadržajniji turnir dosad!

trofej dinamo dugave 2022

Pomlađeni prvaci osigurali važan bod

Odluka o prvom mjestu u skupini B pada danas. Koturaljke su sinoć pobijedile ekipu Pizza Factory koji su na Trofeju Dinamo u Dugavama upisali dva poraza i opraštaju se od natjecanja. Dečki, nadamo se da vas vidimo opet u Velikoj Gorici (1.-3.7.). Koturaljke i PZB igrat će u petak za prvo mjesto i siguran prolaz u osminu finala.

U jednoj od uzbudljivijih utakmica večeri, dosta pomlađena ekipa Poliklinike Milojević igrala je protiv CB Jet Star. Iako su ‘Milojevići’ dva puta vodili, CB Jet star golovima Subašića i Berića uspijeva osigurati bod, a kasnije su u raspucavanju bili bolji od pomlađene ekipe aktualnih prvaka.

A u posljednjoj utakmici dana vidjeli smo odgođeni dvoboj između ekipa Fuca i Blue Army Travno. Dečki iz Travnog su se dobro držali jedno vrijeme. Na kraju im je presudila kratka klupa i igra s golmanom igračem u trenucima kad su lovili rezultat. Ekipa Fuca je pokazala dobru igru i upisala 6:1 pobjedu.

>> Dva preokreta i sjajne utakmice na otvaranju Trofeja Dinamo

Petkom pet tekmi

Danas nas očekuje svega pet utakmica, ali nijedna nebitna jer svaka može odlučiti o potencijalnom putniku u osminu finala. Na teren će prvi Ulice i CB Marche (17:10), a zatim nas očekuju dvoboji PZB – Koturaljke, Kaj Kaj – Travno, Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi – Boemi i na posljetku Labud – CB Moby Dick.

trofej dinamo dugave

Jedno je sigurno. Dobrog hakla, atmosfere, super ukusne klope i hladne Žuje neće nedostajati. Podsjećamo, sve dosadašnje rezultate možete pronaći na našoj Instagram stranici. Također, na Instagram i Facebook storyjima možete pratiti tijek i rezultate s turnira.

Sretno ekipama i vidimo se u Dugavama!