Fenomanalan hakl gledali smo u srijedu u Dugavama. Seniori, veterani i žene odigrali su ukupno 21 utakmicu što je značilo da se igralo doslovce od jutra do mraka. Više od 12 sati hakla u komadu. Vidjeli smo odlične i uzbudljive utakmice gdje se pobjednik nije znao do posljednjeg zvižduka, kao i neke blow-out pobjede, ali najvažnije je da je sve proteklo u fer i sportskoj atmosferi.

>> Dva preokreta i sjajne utakmice na otvaranju Trofeja Dinamo

Hvala svim kibicima koji su došli ispratiti i navijati za svoje favorite, a posebnu zahvalu šaljemo navijačima domaće ekipe koji su pred sami kraj jučerašnjeg dana napravili pravu navijačku atmosferu na dugavljanskim terenima.

ISPRAVAK: Bolji u raspucavanju za poziciju bili su Brianless Developers.

Poznati prvi sudionici osmine finala

Nakon jučerašnjeg dana imamo i prve putnike u osminu finala. U raspucavanju za prvo mjesto u skupini, Brainless Developersi su nadvisili HAŠK Malograđanski koji će čekati rasplet ostalih skupina. Siguran putnik dalje i MNK Radnik koji je upisao dvije pobjede nad ekipama CB Moby Dick i Labud te tako osvojio skupinu.

Ekipa Square je također slavila u obje svoje utakmice u skupini te pospremivši po četiri gola u mrežu Kaj Kaj i Travno osigurala kartu za osminu finala. Tamo će im se pridružiti stopostotni Pizzeria Viva i Futsal Zagi Adriatic Osiguranje koji su imali podršku glasnih ‘kikića’.

Posljednja ekipa koja je jučer ostvarila plasman u osminu finala je domaći favorit Turbina. Pobjedama nad Cvjetno 9y.co i CB Chelos, mirno čekaju svog suparnika u drugom krugu natjecanja.

>> Trofej Dinamo Dugave: Najsadržajniji turnir dosad!

MC Plus dominantan u ženskoj kategoriji, veterani bez favorita

U ženskoj kategoriji, MC Plus ostvario je premoćne pobjede nad Klokanicama i ŽMNK Radnik te su cure sebe postavile u poziciju izrazitog favorita u Dugavama. No u ovom dijelu turnira se ima još za igrati, pa pričekajmo vikend za konačan sud.

Dugave su s velikim zanimanjem ispratile i energične veterane. Svi su odigrali po dvije tekme, a na vrhu su se izdvojili, iako ne za puno, Turbina i Pulse. Veterani će i danas na teren, a njihove dvoboje ćemo ispratiti s velikim zanimanjem.

Nakon jučerašnjeg akcijom i haklom nabijenog dana, danas nas ipak očekuje nešto opušteniji ritam. ‘Samo’ 10 utakmica je na rasporedu, a prvi će na teren Poliklinika Ribnjak i CB Marche u 17:10. Osim jake Poliklinike Ribnjak, danas ćemo vidjeti i druge jake ekipe i poznata imena s ranijih izdanja Trofeja Dinamo. Na teren će istrčati Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi, prvake FFER lige Cvjetno 9y.co, Pizza Factory, aktualne prvake Trofeja Dinamo Poliklinika Milojević i drugi…

trofej dinamo dugave

NAPOMENA: U 22:25 odigrat će se i utakmica između ekipa Fuca i Blue Army Travno

Dugave su spremne za novi dan pun hakla

Napominjemo kako rezultate u gotovo realnom vremenu možete pratiti putem naših društvenih mreža na Facebooku i Instragramu. Tamo pronađite sve rezultate i druge informacije o turniru.

Sretno ekipama i vidimo se u Dugavama!