Iza nas je sjajno otvaranje petog Trofeja Dinamo! Iako su se pred početak prve utakmice na nebo iznad Dugava navukli teški oblaci i kiša zaprijetila privremenom odgodom, ipak je sve prošlo u najboljem redu.

>> Počelo ljeto – počinje i Trofej Dinamo!

Turnir su otvorile ekipe Plan Prestige i HAŠK Malograđanski, a dečki nas nisu ostavili ravnodušnima. Obje ekipe izašle su na teren prikazati se u najboljem svjetlu te je utakmica obilovala lijepim uigranim akcijama, ali i uličnom mudrošću.

U vodstvo prva dolazi mlada ekipa Plan Prestigea, ojačana s nekoliko juniora Futsal Dinama. Mate Gale pronašao je put do mreže Filipa Buljana. No energični HAŠK Malograđanski, nošen podrškom navijača s Maksimira i Bukovca uspijeva preokrenuti rezultat golovima Mislava Grahovca i Ivana Radića te zadržava prednost do kraja utakmica.

U drugoj utakmici vidjeli smo susret između Pizza Factorya i PZB (Počasna zaštitna bojna). Pizza Factory bolje ulazi u susret te s golom Petra Čuture dolaze u vodstvo. Međutim, kako je utakmica odlazila tako je ekipa PZB postajala sve bolja, a na vidjelo je izašla i njihova fizička sprema. S dva gola Antonia Zubčića i jednim Ivana Mateljaka, PZB preokreće utakmicu u svoju korist. Pizza Factory tad uvodi golmana-igrača, smanjuje zaostatak preko Matije Čibarića, ali više od toga nisu mogli.

Za kraj, spomenimo da je prošlogodišnji pobjednik Trofeja Dinamo, Poliklinika Milojević, upisala 3:0 pobjedu bez borbe protiv Kavalir Nekretnina, a ‘Kavalirima’ su upisani negativni bodovi zbog nedolaska. Četvrta utakmica koja je bila na rasporedu između ekipa Fuca i Blue Army Travno odgođena je za četvrtak prema dogovoru ekipa.

>> Trofej Dinamo Dugave: Najsadržajniji turnir dosad!

Nakon futsala, u Dugavama smo uživali u koncertu sastava Gazde koji su nas uveli u ludu noć, a želimo čestitati i dečkima iz Građanske udruge Dugave na sjajnoj organizaciji cijelog događaja. Ako se po jutru dan poznaje… očekuje nas još jedan sjajan turnir u Dugavama!