Dugom čekanju napokon je kraj. Danas ponovno počinje Trofej Dinamo! Nakon sjajnog otvaranja turnirskog ljeta prošle sezone, ponovno smo u kvartu koji je Trofej ‘udomio’ u svih pet dosadašnjih izdanja – zagrebačkim Dugavama.

>> Trofej Dinamo Dugave: Najsadržajniji turnir dosad!

I već prvi dan turnira koji će trajati do nedjelje 26. lipnja, na terenu ćemo gledati neka poznata lica i najbolje igrače hakla u Zagrebu. Ali i debitante željne dokazivanja. Za kraj dana, očekuje nas i koncert, a s obzirom da je sutra praznik, ne sumnjamo u dobar provod!

Turnir u pod dugavljanskim suncem će u 18:15 otvoriti ekipe Plan Prestige i HAŠK Malograđanski. Zatim u 18:50 susret će se Fuca i obližnji Blue Army Travno, a malo više od pola sata kasnije, na teren će Pizza Factory i PZB.

Aktualni prvaci Trofeja Dinamo, Poliklinika Milojević, u 20:00 započet će svoj put prema obrani naslova. Prva prilika za ‘skalp’ prvaku pripala je ekipi Kavalir nekretnine.

I to će biti to od nogometa za prvi dan turnira jer već sutra nas očekuje čak 21 utakmica, uključujući turnire za žene i veterane. No bez brige, jer su nam domaćini turnira Građanska udruga Dugave osigurali i koncert Gazdi s početkom u 21:00, a koji će Dugavljane i njihove goste uvesti u noć. Za osvježenje tijekom svih turnirskih aktivnosti, brine se, naravno, Ožujsko pivo!

trofej dinamo dugave 2022

Mi osobno, nismo mogli zamisliti bolji početak ljeta.

Sretno svim ekipama, samo hrabro, samo dinamovski!

>> (2021) Ktechnologies CB Pilan osvojili Dugave, u sjajnom finalu svladali hrabru domaću ekipu