ŽMNK Plus dominantno šampionski!

ŽMNK Plus pobjednice su Trofeja Dinamo Dugave u ženskoj kategoriji! U doista dominantnom izdanju, protutnjale su cure iz Svete Nedelje sve do zlatne medalje. Od srca čestitamo pobjednicama i nadamo se da ste ovu titulu jako profeštale!

Cure iz ŽMNK Radnik zauzele su drugo mjesto, a Klokanice treće. Naravno, i njima čestitamo na dobrim i fer igrama te se zahvaljujemo na sudjelovanju na Trofeju Dinamo. Nadamo se da se vidimo opet!

Nakon djevojaka, na vrućinu dugavljanskog asfalta stupili su seniori te osmina finala Trofeja Dinamo.

>> Pozornica je spremna, počinje osmina finala u Dugavama

U Dugavama bez kalkuliranja

Dečki iz Futsal Zagi Adriatic Osiguranja osigurali su četvrtfinale s 5:0 pobjedom nad ekipom CB Marche. Pet različitih strijelaca pogađali su za ‘Zagijevce’ dok je Ivan Pavlić na vratima jednostavno bio nepremostiva prepreka za napadače Marchea.

Uslijedio je potom dvoboj između ekipa Pizzeria Viva i CB Charlie Chaplin. U jako uzbudljivom dvoboju vidjeli smo prvo odvajanje CB Charlie Chaplin na dva gola razlike, da bi potom Pizzeria Viva uspjela izjednačiti, pa i okrenuti rezultat u svoju korist. Međutim, pred kraj susreta, Beriša izjednačuje za Charlie Chaplin i ekipe su pristupile raspucavanju. Nešto s(p)retniji bili su ‘Chaplinovci’  koji uspijevaju osigurati svoje mjesto u četvrtfinalu.

Nošeni velikom podrškom domaćih navijača, ekipa Turbina upisala je još jednu pobjedu, vrijednu četvrtfinala. S druge strane stajala je dobra ekipa HAŠK Malograđanski, ali nisu uspjeli pronaći pod do mreže Turbine. S druge strane, domaćini su pogocima Bukvaševića i Pranjića osigurali prolazak dalje za veliko slavlje oko terena u Dugavama.

Ni kiša nas nije omela

A zatim – kiša. Sručio se ljetni pljusak na Dugave i malo poremetio planove Poliklinici Milojević i Brainless Developersima. No unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima, dogovor među ekipama je pao – igra se dalje.

‘Milojevići’ dolaze u vodstvo pogotkom Marka Briškog, no vrlo brzo Brainless Developersi okreću rezultat u svoju korist. Bruno Kovačić pronalazi mrežu dva puta. Kiko Dragaš izjednačuje zatim za Polikliniku Milojević i s obzirom na baš nepovoljne uvjete utakmica završava možda i najpoštenije moguće – remijem i raspucavanjem za četvrtfinale.

Nekoliko dobrih obrana kasnije, put u četvrtfinale slave – Brainless Developersi!

Zadnja utakmica subote odigrana je između Squarea i Jolo Apartmana. Počelo je čupavo za ‘Squareovce’, ali nedugo potom uspijevaju okrenuti rezultat i naći se u vodstvu. No tada kreće rapsodija u crnom za Jolo Apartmane. S četiri vezana gola bacaju u očaj Square, a do kraja utakmice rezultat se zaustavio na 7:3 za Jolo Apartmane.

trofej dinamo dugave

Vrijeme je za konačni rasplet i prvog prvaka ovo ljeto

Danas nas u Dugavama očekuje posljednji dan turnira. Nakon pet dana atraktivnog futsala, vrijeme je da svedemo račune i proglasimo pobjednika. No prije toga moramo dovršiti osminu finala natjecanja, gdje su nam ostale još tri utakmice.

Program na terenu počinje u 12:40 kad nastupaju Poliklinika Ribnjak i CB Moby Dick. Odmah zatim, MNK Radnik će na megdan Počasno zaštitnoj bojni, a posljednjeg putnika u četvrtfinale tražimo između ekipa Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi i Koturaljke.

Nakon osmine finala razigravamo sve do pobjednika turnira, a finalna utakmica očekuje se u 21:30. Tijek turnira pratite na našem Facebook i Instagram kanalu, sve se nalazi u pričama.

Sretno ekipama i vidimo se u Dugavama!

>> Trofej Dinamo Dugave: Najsadržajniji turnir dosad!

trofej dinamo dugave