Trofej Dinamo Velika Gorica 2021

Po prvi put u povijesti natjecanja, Trofej Dinamo stiže u Veliku Goricu. Turnir na popularnom ‘betoncu’ u Cvjetnom naselju u centru Velike Gorice trajat će od petka 29. lipnja do nedjelje 1. srpnja, a pozornica je spremna za vrhunski hakl te bogati dodatni sadržaj i program oko terena.

Organizatori ističu kako se za početak turnira čeka samo petak i pozivaju sve ekipe da uhvate posljednji vlak za prijavu na turnir. Više o posebnoj energiji koja vlada oko terena na ‘betoncu’ pročitajte u intervjuu organizatora za našu internet stranicu.

>> Goričani: Na kultnom ‘betoncu’ osjeća se posebna energija, a za ceremoniju dodjele medalja pripremamo i jedno iznenađenje

trofej dinamo velika gorica

Bogat dodatni sadržaj i program u Velikoj Gorici

Organizatori turnira, Društvo za sportsku rekreaciju KOP TUR, ističu kako nas, jednako kao i u Dugavama, očekuje bogati dodatni sadržaj oko terena.

Pozivaju sve roditelje i najmlađe Goričanke i Goričane da dođu na šašavi poligon pripremljen posebno za djecu, a od zajedničkih aktivnosti održat će se i “Igre bez granica” za roditelje i djecu.

Ne morate na plažu, da plaža dođe vama! Organizatori su se za to pobrinuli stvaranjem posebnog pješčanog prostora na odbojkaškim terenima odmah pored ‘betonca’ gdje će biti smješten i cocktail bar. Bez brige, hladna Žuja je također dio ponude.

Dečki su stvarno pazili na svaki detalj, pa ćete na Trofeju Dinamo u Velikoj Gorici moći ispratiti i završnicu Europskog prvenstva u nogometu.

Što se tiče samih tekmi na turniru, osim kvalitetnog hakla tijekom tri dana turnira, odigrat će se i revijalna utakmica između Futsal Dinama i ekipe organizatora KOP TUR.

Živa muzika zabavljat će posjetitelje svaki dan turnira, no posljednji dan turnira nastupit će velikogorička senzacija, bend Retrodukcija.

Organizatori spominju i jedno iznenađenje za posjetitelje, što je sjajna pozivnica za sve ljude željne dobre zabave i uživanja u pravom kvartovskom haklu.

Početak u petak

Kako se utakmice budu odigravale, tijek turnira i sve rezultate možete pratiti ovdje.

Sve vijesti i aktualnosti o Trofeju Dinamo u Velikoj Gorici pronađite ovdje.

Trofej Dinamo Velika Gorica 2021