Trofej Dinamo konačno u Velikoj Gorici!

Po prvi put od početka Trofeja Dinamo, naša vesela družina stiže u Veliku Goricu! Konačno, rekli bismo, s obzirom da Futsal Dinamo, kao krovni organizator Trofeja Dinamo, već godinama gaji izvrsne odnose s Goričanima te smo se svi zajedno imali priliku družiti na turniru Goričani Humanitarka u već nekoliko navrata.

Plodonosna i dugogodišnja suradnja konačno je nadograđena i organizacijom Trofeja Dinamo na popularnom Betoncu u Cvjetnom naselju u Velikoj Gorici. Službena adresa igrališta je Ulica kralja Stjepana Tomaševića.

Turnir će se održati od 2. do 4. srpnja, a nastupit će najbolji hakleri i haklerice u čak tri kategorije – seniori, seniorke i veterani će taj srpanjski vikend dobiti priliku pokazati što sve znaju s loptom. Oni najsnalažljiviji, za svoje umijeće će biti nagrađeni i bogatim nagradnim fondom koji iznosi preko 10.000 HRK, dok kotizacija iznosi 300 HRK po ekipi (za seniorke nema kotizacije).

Nagradni fond za veterane ovisit će o broju prijavljenih ekipa. Pobjednik veteranske konkurencije dobit će 50% nagradnog fonda, drugoplasirani 30%, a trećeplasirani 20%.

Osim novčanih nagrada, pobjednicima su osigurane i druge nagrade u vidu vrijednih poklon bonova i darova.

Trofej Dinamo Velika Gorica 2021

A osim bogatog nagradnog fonda, Trofej Dinamo Velika Gorica bit će drugi ovosezonski turnir u sklopu natjecanja Trofej Dinamo, nakon Dugava, te će se i na Betoncu odlučivati o putnicima na veliku završnicu na Šalati u rujnu.

Zanimljivost je kako se turnir neće odigrati na našoj poznatoj plavoj podlozi iz izvanrednog razloga što se na centru igrališta na Betoncu nalazi veliki Dinamov grb, remek djelo navijača iz Gorice.

Osim nogometnih turnira, organizatori su se pobrinuli i za bogat dodatni sadržaj i program van nogometnih aktivnosti.

Kraj Betonca nas očekuje i veliki pješčanik za one najmlađe, te šašavi poligon za sve generacije. Osim toga, posljednji dan turnira, u nedjelju, očekuje nas i zanimljiv kulturni program. Bend Retrodukcija će svirati za sve posjetitelje Trofeja Dinamo i njegove pobjednike, a cijeli događaj upriličit će i humanitarna tombola za pomoć najpotrebitijima.

Osobna karta TD Velika Gorica:

Ime: Trofej Dinamo Velika Gorica

Datum: od 2. do 4. srpnja 2021.

Lokacija: Betonac, Cvjetno naselje, Velika Gorica (Ulica kralja Stjepana Tomaševića)

Kategorije: Seniori (4+1), Seniorke (4+1), Veterani (5+1)

Nagradni fond: 10.000 HRK

Kotizacije: 300 HRK (seniori i veterani, žene bez kotizacije)

Partneri: Kop Tur, Športsko-rekreativni savez grada Velika Gorica, Grad Velika Gorica

Prijave na turnir: OVDJE, na mail info@trofej-dinamo.hr, u inbox službene Facebook stranice natjecanja, u inbox Facebook stranice Trofej Dinamo Velika Gorica ili na broj telefona 098 1700 343 (Samir)

Godina održavanja: Prva