Ostala su još dva dana prijava za Trofej Dinamo Dugave koji će se odigrati u sklopu sportsko-zabavne manifestacije Dani Dugava 2021.

A prijave za seniorski malonogometni turnir prolaze fantastično, trenutno smo na 29 prijavljenih ekipa među kojima su polufinalist iz 2019. (zadnje izdanje natjecanja) Poliklinika Ribnjak (ekipa sastavljena od igrača koji su osvojili Trofej Dinamo 2018. sa Studentskim zborom sveučilišta u Zagrebu), zatim dva osvajača Kutije Šibica (Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi i Cvjetno Poliklinika Milojević za koju igraju nekoliko igrača koji su s Pizzerijom osvojili Kutiju), četvrtfinalist natjecanja iz 2019. Dječji nogomet, poznata ekipa Moby Dick, domaćini Građanska udruga Dugave, Plavi prijatelj Futsal Dinama Caffe bar Jet Set Špansko i mnoge ekipe čije sastave u ovom trenutku ne znamo, dosta je tu novih imena te se veselimo vidjeti rostere pojedinih ekipa…

Ono što je bitno: zbog velikog broja ekipa, i mogućeg dodatnog prijavljivanja, Dugave su povećale nagradni fond na – 11.000 kuna!

Osvajaču seniorskog turnira tako će pripasti 7.000, poraženom u finalu 3.000 kuna, a trećeplasiranom 1.000

Nagradni fond za ženski turnir je 100% kotizacije za prvakinje (za sada imamo dvije prijavljene ekipe, znači 600 kn), poklon bon od 1.000 kuna u Kozmetičkom salonu Anja za viceprvakinje te poklon bon od 500 kuna u restoranu Bocca Di Lupo za trećeplasirane.

Veteranima su zagarantirani poklon bonovi u Decathlonu (prvo mjesto 1.500 kuna, drugo mjesto 1.000 kuna, treće mjesto 500 kuna), a svaka ekipa na postolju dobit će paket od 24 limenke Ožujskog piva.

Kotizacija za sve turnire iznosi 300 kuna.

Tijek turnira možete pratiti OVDJE.

Sve informacije o Trofeju Dinamo Dugave 2021 pronađite OVDJE.

Dani Dugava 2021

Podsjetimo, TD Dugave igraju se u sklopu Dana Dugava 2021 (17.-22. lipnja). Osim malonogometnih turnira, igrat će se rukometni turniri u četiri kategorije (seniori, seniorke, U13 i U11), turniri u šahu (seniori i U14) te turnir u beli (seniori).

Za preostale turnire možete se prijaviti direktno na stranici organizatora Građanska udruga Dugave.

Kako ne bi sve ostalo samo na sportu, u Dugavama će se održati dva koncerta, 19. lipnja nastupaju Slavonske Lole, a 20. lipnja bend Black & White. Uz to, organizirano je gledanje utakmica Hrvatska – Češka (18. lipnja) te Hrvatska – Škotska (22. lipnja), a za sve posjetitelje pripremljena je i bogata ugostiteljska ponuda.

Sve u svemu, čini nam se da će Dugave idući tjedan biti centar zagrebačkog sporta i druženja.

Vidimo se!