Jučer je održan ždrijeb prvog turnira u sklopu natjecanja Trofej Dinamo 2021. Nakon godine pauze, zbog cijele situacije s pandemijom, malonogometne kipe su željne igranja više nego ikad. To se odrazilo na turnirima koji su prethodili Trofeju Dinamo, a potvrdile su i na turniru u Dugavama koji se održava u sklopu športsko-zabavne manifestacije Dani Dugava 2021.

Na prvi seniorski turnir prijavile su se rekordne 33 ekipe raspoređene u 11 skupina.

Od poznatih ekipa, imamo dvije poliklinike – Polikliniku Ribnjak i Cvjetno Polikliniku Milojević, zatim osvajače Kutije Šibica 2016 te osvajače Trofeja Dinamo Dubrava 2017 Pizzeriju Stari Zagreb Borongaj Lugovi, poznatu ekipu Moby Dick, za koju je na Kutiji igrao slavni Robert Prosinečki, onda Dječji nogomet, Megaton Din – Sar, DuBBBrava koji su već nastupali na ranijim Trofejima Dinamo.

Imena ostalih ekipa su nova, a tu imamo i neka prilično kreativna imena od kojih su naši favoriti HAŠK Malograđanski, Zgubidani, Murtini puleni i jednostavno – Kvartovi.

Raspored prvog dana Trofej Dinamo Dugave 2021.:

Na veteranskom tuuniru sudjelovat će šest ekipa. Veteranski turnir počinje u subotu 19. lipnja te ćemo raspored objaviti naknadno.

Na ženski turnir su se, nažalost, prijavile samo dvije ekipe te je isti otkazan. Nadamo se da će cure biti motiviranije za Trofej Dinamo Velika Gorica.

U Dugavama moći ćete se učlaniti u Futsal Dinamo, a organizatori su za sve pripremili bogatu ugostiteljsku ponudu s nezaobilaznom Ožujskom pivom.

Tijek turnira možete pratiti OVDJE.

Sve informacije o Trofeju Dinamo Dugave 2021 pronađite OVDJE.