Nazad smo u Velikoj Gorici! Nakon sjajnog turnira u Dugavama prošli tjedan te nakon gotovo točnu godinu dana – po drugi put u povijesti Trofeja Dinamo dolazimo u Veliku Goricu!

>> Trofej Dinamo Velika Gorica – drugo izdanje s veselom ekipom iz Pješčane Arene

trofej dinamo velika gorica

A rado se vraćamo jer posljednji put u Gorici nam je bilo spektakularno. Uvjereni smo da će ove godine biti još bolje jer se organizacijska ekipa iz Kop Tura potrudila osigurati brojne zabavne sadržaje za djecu i odrasle tijekom čitavog vikenda.

Bacimo se odmah na glavnu stvar… Danas, u petak, 1.7. odigrat će se veteranski turnir. Prva utakmica između ekipa Kop Tur i VNK Remetinec Dinsar All In odigrat će se u 17:30. Nakon druge utakmice između Kasina i Keraterma uslijedit će odmah utakmica za treće mjesto i finale veterana.

No ako će danas i biti nešto manje aktivnosti na haklu, neće ih nedostajati oko terena.

>> Program bogate sportsko-zabavne manifestacije: Trofej Dinamo Velika Gorica!

Trofej Dinamo Velika Gorica službeno se otvara u 15:00 kad će na kultnom betoncu u velikogoričkom Cvjetnom naselju krenuti zabavni program. Na sjajnom pješčaniku pored terena pokrenut će nas DJ program uz cocktail bar i Copacabana party. Sve prisutne do dugo u noć će zabavljati i rasplesavati MC Samke.

Rezultate s turnira pratite na našoj Instagram i Facebook stranici.

Sretno ekipama i vidimo se u Gorici!