Dok se prvi turnir Trofeja Dinamo 2022. polagano se približava kraju, TD Dugave ulazi u samu završnicu (subota i nedjelja), drugi je pred samim vratima te smo dužni predstaviti idući turnir petog izdanja Trofeja Dinamo. Od 1. do 3. srpnja u Velikoj Gorici održat će se – drugi TD Velika Gorica!

> Sve o Trofeju Dinamo Dugave 2022

Prošle godine (2021.) prvi put smo upoznali zabavnu ekipu iz KOP Tura, udruge koja se bavi promicanjem sportova na pijesku. Iako je KOP Tur prije svega društvo za sportsku rekreaciju i specijaliziran za odbojku na pijesku, prošle godine primili su se organizacije malonogometnog turnira i odradili su ga – fenomenalno. Uz sjajan futsal i mali nogomet (veterani), bilo je odbojke na pijesku za sve uzraste, šašavi poligon za djecu, ‘Igre bez granica’ za roditelje i djecu, bilo je koktela, žive muzike, sjajni lokalni bend Retrodukcija, navijanja…

> Brojke i slova + tri stvari koje su obilježile TD Veliku Goricu 2021

Dečki su nam nakon završetka prošlogodišnjeg turnira rekli – ‘Ovo je nikaj, budete vidjeli kaj ćemo napraviti sljedeće godine’… Na prvu smo pomislili ‘može li bolje od ovoga’? Odgovor je, očito – da, može!

Osim središnjeg događaja, futsal turnira za seniore i U12 kategoriju (10-12 godina) te 5+1 turnira za veterane, ove će se godine u Velikoj Gorici održati – teniski turnir parova, stolnoteniski turnir, natjecanje u pikulanju, nogometni poligon ‘Najbrži klokan’…

Mislite da je to sve? Kako da ne… Glazbeni program ovjekovječit će zagrebački DJ J.J, zatim popularni zagrebački raper Renmann i jedan gost iznenađenja. Bit će organizirano crtanje grafita (street art), brojne druge zabavne aktivnosti, a dakako raspoloživa će biti i Pješčana Arena koja će svim posjetiteljima stvoriti dojam da se nalaze na nekakvoj plaži… stoga, svi vi koji ne sudjelujete na nekoj od brojnih aktivnosti, slobodno dođite u japankama i natikačama i opustite se u pravom ljetnom ‘điru’.

Tri turnira Trofeja Dinamo

U narednim danima još ćemo pričati o turniru, ubrzo ćemo objaviti i veliki intervju s organizatorima, a donijet ćemo i kratki pregled prošlogodišnjeg turnira…

TD Velika Gorica održat će se na popularnom Betoncu u Cvjetnom naselju, kotizacija za seniore i veterane je 400 kuna, a za U12 kategoriju (10-12 godina) je nema. Ukupni nagradni fond turnira je 10.000 kuna. Najbolje momčadi dobiju pehare, nagrade i zapis o njima za sva vremena. 

Za sve turnire prijaviti se možete na neki od navedenih brojeva ili na 095 199 5048, a dnevne vijesti o 2. Trofeju Dinamo u Velikoj Gorici, u organizaciji KOP Tura, pronađite OVDJE.

Kao i svi ostali turniri Trofeja Dinamo, TD VG će imati i humanitarni karakter te će se na samoj manifestaciji održati i humanitarna tombola (ubrzo objavljujemo humanitarni cilj).

Dakako, sve to ne bi bilo moguće bez pokroviteljstva Grada Velike Gorice i Športsko-rekreativnog saveza Grada Velike Gorice, kao ni Ožujske pive koja se pobrinula da nitko od punoljetnih posjetitelja turnira ne ostane žedan.

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni na sve ostale sponzore događaja bez kojih ovaj događaj ne bi bio ovako bogat i zanimljiv: Spektarsolution d.o.o., Ajster d.o.o., HVAC Control, Otpremnik d.o.o., SISTEMI AKUSTIKA, CETINA, HERBIO PLUS, Galeković, UNOPIU.

Također, želimo se zahvaliti svim udrugama iz Gorice i okolice koje su sudjelovale u ovoj organizaciji. Hvala vam!

HSTK VELIKA GORICA, VESELI PLANET, Teniski klub iTeam Velika Gorica, Paintball klub 300, KLOKAN SPORT, Udruga za promicanje kulture Art Incognito

Dođite u Goricu, pozovite ekipu, isplatit će vam se!