Još ćemo jednom ponoviti, sjajan prvi dan petog Trofeja Dinamo je iza nas. Jučer u Dugavama nije bilo puno utakmica na rasporedu, ali smo zato uživali u odličnom haklu svih prisutnih ekipa. Izvještaj prvog dana pročitajte na trofej-dinamo.hr

>> Dva preokreta i sjajne utakmice na otvaranju Trofeja Dinamo

No zato danas, drugi dan turnira, uživamo u haklu doslovce cijeli dan. Počinjemo već u 10:00 kad na teren izlaze Brainless Developers i Plan Prestige koji nakon jučerašnjeg poraza danas protiv ‘Programera’ hvata poslijedi vlak za nastavak natjecanja.

Nakon njihove utakmice, uslijedit će ni više ni manje nego 20 utakmica! To znači da smo u Dugavama doslovce cijeli ovaj ljetni dan. Dođite uživati s nama, nije nas teško naći. Cjelokupni raspored pronađite na dnu ove objave.

S obzirom na toliki broj utakmica, očekujemo i da ćemo nakon današnjeg dana već znati putnike u sljedeću fazu natjecanja iz nekoliko skupina. Jedna stvar je sigurna – uzbuđenja neće nedostajati.

Jer osim seniora, danas će započeti i turnir za žene, kao i za veterane, što će dati još jednu posebnu natjecateljsku draž i neizvjesnost ovome turniru.

A paralelno s haklom, na terenima u Dugavama (Školski prilaz 7) počinju i druge sportske aktivnosti u sklopu Dana Dugava 2022, pa vas zato još jednom pozivamo da dođete provjeriti što su nam sve dečki i cure iz Građanske udruge Dugave pripremili.

Za osvježenje po ovim vrućinama se ne morate brinuti jer je za to zadužen naš partner Ožujsko pivo. Osim hladne Žuje, dostupna su naravno i bezalkoholna pića, a tu je i klasična turnirska gastro ponuda.

Vidimo se u Dugavama i sretno ekipama!

RASPORED: UTORAK, 22.6.