Pred završnicu Trofeja Dinamo koja počinje 11. rujna na Šalati predstavit ćemo sve ekipe koje sudjeluju na završnom turniru (11. i 12. rujan). Osobne karte ostalih ekipa pronađite OVDJE.

> Šalta 2021: Futsal Dinamo – Šibenik 1983, Superkup ‘Oskar Kadrnka’ i završnica Trofeja Dinamo

> TD Šalata 2021: Šest ekipa u lovu na 20.000 kuna (RASPORED I SATNICA)

Megaton Dinsar jedna je od najvjernijih ekipa Trofeja Dinamo. Osim što su sudionici natjecanja još od prvog izdanja (2017.), ove sezone su igrali sva tri turnira. Zanimljivo, sve četiri ekipe koje su igrale sva tri turnira završile su na prve četiri pozicije. Vrlo jednostvano. Što više igraš, bit ćeš bolji… Tako je sa svime u životu.

Megaton Dinsar je na sva tri turnira prošao grupnu fazu natejecanja, a u Velikoj Gorici stigli su i do finala. Sada ih u četvrtfinalu Šalate očekuje momčad SZZG Poliklinika Ribnjak koju je Megaton izbacio u osmini finala DugavaMegatonci su ipak zapeli u četvrtfinalu turnira, izgubivši od kasnijeg osvajača Ktechnologiesa s 0:1.

Na turniru u Gorici, Megaton Dinsar bio je svrstan u skupinu smrti, s dvije jake domaće ekipe, Azzuro Lobby, sastavljena od igrača Futsal Gorice te Humanitarka Goričani koja je predstavljala poznati Gorički humanitarni turnirMegaton je dobio Humanitarku 2:0, izgubio od Azzura 0:2, no kako je Humanitarka dobila Azzuro 6:3, Megaton je prošao u drugi krug. A onda su zamalo stigli do kraja. U četvrtfinalu su se osvetili KTehnologašima za poraz u četvrtfinalu Dugava, potom su bolje raspucavali penala od lokalne ekipe Gorenc Transporti, a u finalu ipak nisu imali šanse protiv moćne Cvjetno Poliklinike Milojević (0:5).

Megaton je kao domaćin Čuljinog memorijala prošao skupinu s četiri boda, svladali su Smogovce, te remizirali s Građanskom udrugom Dugave 1:1. Remi su upisali i u četvrtfinalu protiv Elkro Vrapča ali ih je lošije raspucavanje penala zaustavilo u daljnjem natjecanju.

Najbolji strijelac Megatona je Benjamin Dalipi  s pet pogodaka, Ivan Zdunić zabio je tri, a Ivan Šušak dva. Još četiri igrača zabili su po jedan.

OSOBNA KARTA

Ime ekipe: Megaton Dinsar
Nastupi: TD Dugave, TD Velika Gorica i TD Črnomerec – Memorijal Mate Čuljak
Najbolji rezultat: Drugo mjesto (TD Velika Gorica)
Pozicija u regularnom dijelu: Četvrti
Najbolji strijelac: Benjamin Dalipi (pet golova)
Nastup na Šalati: Drugi
Sastav: Domagoj Pevec, Ivan Zdunić, Dino Ćosić, Ivan Šušak, Mateo Čekol, Ivan Sobota, Hrvoje Rihtarić, Benjamin Dalipi, Lucijan Andrijanić, Matej Lojen,  Dražen Ilić, Adrian Popović,  Filip Pranjić, Mirko Čehulić, Teo Nikolić, Toni Đidara, Vanja Novak