Pred završnicu Trofeja Dinamo koja počinje 11. rujna na Šalati predstavit ćemo sve ekipe koje sudjeluju na završnom turniru (11. i 12. rujan). Osobne karte ostalih ekipa pronađite OVDJE.

> Šalta 2021: Futsal Dinamo – Šibenik 1983, Superkup ‘Oskar Kadrnka’ i završnica Trofeja Dinamo

> TD Šalata 2021: Šest ekipa u lovu na 20.000 kuna (RASPORED I SATNICA)

SZZG Poliklinika Ribnjak osvojila je drugi Trofej Dinamo, 2018., a na prošlom izdanju (2019.) zapeli su u polufinalu, izgubivši nakon lošijeg raspucavanja penala od Playbox Mr. Jacka. Studenti su ponovno na završnici, jedni su od favorita završnog turnira i žele postati prva ekipa u povijesti Trofeja Dinamo koja je osvojila dva Trofeja Dinamo.

Studenti su u 2021. nastupili na dva turnira. Na prvom, u Dugavama, uvjerljivo su prošli skupinu s dvije pobjede i gol-razlikom 10:3, međutim, u osmini finala ih je izbacio njihov protivnik u četvrtfinalu na Šalati, Megaton Dinsar (1:2).

A onda su stigli na Črnomerec i tamo odigrali jedan od najboljih individualnih turnira uopće. Grupnu fazu apsolvirali su s gol-razlikom 15:1, potom su u četvrtfinalu nadigrali Pizzeriju Vivu 6:0 (golman im je zapeo u prometu), u polufinalu su bili bolji od Elkro Vrapča 4:0, tek su u finalu, u 3:1 pobjedi nad Građanskom udrugom Dugave, suparnicima dozvolili postizanje pogotka. Kod rezultata 3:0 za Studente.

Najbolji strijelac SZZG Poliklinike Ribnjak na dosadašnjem turniru je Ivan Penava (sve je zabio na Črnomercu), slijedi ga Mario Crnčević s osam, a Domagoj Durlen, Mirko Rogošić i Ivan Tvrtko Pajalić zabili su četiri. Hrvoje Žuvela Matija Tolić zabili su po tri, a još tri igrača se po jednom upisalo u strijelce.

OSOBNA KARTA

Ime ekipe: Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Poliklinika Ribnjak
Nastupi: TD Dugave i TD Črnomerec – Memorijal Mate Čuljak
Najbolji rezultat: Prvo mjesto (TD Črnomerec)
Pozicija u regularnom dijelu: Peti
Najbolji strijelac: Ivan Penava (10 golova)
Nastup na Šalati: Treći
Sastav: Andrija Budimir, Mirko Rogošić, Mario Crnčević, Matija Tolić, Ivan Tvrtko Pajalić, Luka Davidović, Domagoj Durlen, Ivan Penava, Marko Lepoglavec, Martin Budimir, Neven Zonjić,  Hrvoje Žuvela, Ivan Komušar