Pred nama je posljednji kvalifikacijski turnir u sklopu ovogodišnjeg Trofeja Dinamo. Trofej Dinamo Črnomerec održat će se od srijede 25. do ponedjeljka 30. kolovoza na Cankarici (OŠ Ivana Cankara), a kao i na turnirima u Dugavama i Gorici za posjetitelje turnira smo pripremili bogat zabavni i dodatni sadržaj.

>> Trofej Dinamo Črnomerec – treće izdanje turnira u spomen na Matu Čuljka

Trofej Dinamo Črnomerec

Ždrijeb turnira održat će se u utorak navečer, po zaključenju prijava s naglaskom da prijave za veteranski dio turnira (ujedno i humanitarni!) traju nešto duže.

Srijeda poslijepodne rezervirana je za početak trećeg Trofeja Dinamo na Črnomercu, a na teren će seniori koji kreću u lov na posljednji vlak za Šalatu.

Uz sami turnir, zajedno ćemo ispratiti i utakmicu play-offa nogometne Lige Prvaka gdje Dinamo lovi preokret protiv Sheriffa za ulazak u grupnu fazu natjecanja.

Seniorski turnir se nastavlja u istom ritmu odmah u četvrtak, no nakon završenog drugog dana turnira na Cankarici, seniori će pauzirati do nedjelje.

>> Ikona do ikone: Top 11 nogometaša koji su nastupili na Čuljinom memorijalu

Klinci su budućnost futsala

Po prvi put u sklopu Trofeja Dinamo održat će se i turnir za mlade haklere i fantaziste. Petak je rezerviran za turnir u U11 kategoriji, a mi jedva čekamo vidjeti mlade Purgere u akciji.

Jedan od istaknutih ciljeva Trofeja Dinamo je povratak mladih na sportska igrališta diljem grada te nam ovaj turnir zaista čini posebno zadovoljstvo. A ne postoji bolje mjesto za stasanje mladih igrača od terena podno Čuljinog grafita…

Veterani s humanitarnim ciljem za obitelj Gracin

Također u petak, a zatim i u subotu, odigrat će se i veteranski turnir na Cankarici, no ovaj put turnir će biti i posebnog humanitarnog karaktera u čast i spomen legendi hrvatskog futsala.

Prije nešto manje od dva mjeseca napustio nas je poznati hakler, jedan od najboljih hrvatskih malonogometaša s početka 2000-ih, Kristijan Gracin.

Sva kotizacija s veteranskog turnira (750kn) bit će donirana obitelji Gracin kako bi im se bar malo pomoglo u ovim najtežim trenucima. To je najmanje što prijatelji i kolege s hakla mogu učiniti za trostrukog osvajača Kutije šibica i osvajača brojnih trofeja u hrvatskom futsalu.

>> Matija Đulvat: Ovaj turnir igra se u spomen na još jednu legendu

Dan zdravlja na Trofeju Dinamo

Osim humanitarno-sportskog programa, u subotu nas na Cankarici ponovno očekuje i Dan zdravlja!

Kao i svake godine dosad, Irena Čuljak će svim zainteresiranim posjetiteljima turnira izmjeriti tlak, visinu šećera, a moći ćete dobiti i puno kvalitetnih informacija o zdravom životu i kako ostati u top zdravlju!

Posljednji vlak za Šalatu

U nedjelju i ponedjeljak vraćamo se završnici Trofeja Dinamo na Črnomercu u seniorskoj konkurenciji. Šest najboljih ekipa u ukupnom poretku izborit će nastup na velikoj završnici na Šalati, a konkurencija je neumoljiva.

Većina ekipa koje su još uvijek u konkurenciji za Šalatu se prijavila i za ovaj posljednji kvalifikacijski turnir te očekujemo bespoštednu borbu za svaku loptu, ili preračunato, za svaki bod koji vodi na Šalatu!

Završnica veteranske konkurencije, kao i završnica U11 turnira, predviđena je za ponedjeljak poslijepodne, prije velikog finala seniora.

>> Borba za Šalatu: Priličan broj ekipa još uvijek je u konkurenciji za veliku završnicu

Ni gladnih ni žednih

Svaki dan od 17 do 23 brižna ekipa iz pobrinut će se da nitko na turniru ne ostane gladan, kao i svaki put do sad! A u istom terminu, za hladna osvježenja od hakla i klope brinu se Jamnica i Ožujsko pivo, koji su i ovaj put naši tekući partneri u sklopu Trofeja Dinamo.

A uz hakl, klopu i cugu najbolje idu – pjesme i gitare! Neslužbeno se šuška da će turnir upriličiti i živa glazba koja će zabavljati posjetitelje do dugo u noć, ili barem dok mjere dozvoljavaju…

Jedno je sigurno. Dobre zabave i još boljeg hakla na Cankarici neće nedostajati!

>> TD Črnomerec – Memorijalni MNT Mate Čuljak: POVIJEST

Vidimo se na Cankarici, vidimo se na haklu!