Trofej Dinamo 2020 trebao je biti najveći do sada. Nakon pet turnira u inicijalnoj godini (2017), svih održanih u Zagrebu, zatim osam turnira u 2018. i 2019., u 2020. se raspravljalo o rekordnih 10 turnira u čak šest hrvatskih gradova.
Međutim, dogodio se COVID-19, prvo je odgođen početak natjecanja za srpanj, umjesto 10, trebalo se održati pet turnira, no onda je COVID ubacio u višu brzinu i na kraju „pomeo“ Trofej Dinamo koji je morao otkazati cjelokupno prošlogodišnje izdanje.

Nakon godinu dana pauze, vraća se malonogometno natjecanje kojem je glavni moto vratiti mlade na sportska igrališta.

Nakon što se odigraju prijateljski turniri (Granešina Cup Dubrava, Rio Cup Miroševec, Memorijal Oskar Kadrnka U19, Futsal Cup Sveti Josip – in memoriam Matija Capar), 17. lipnja počinje prvi turnir Trofeja Dinamo 2021!

S obzirom na cjelokupnu situaciju s pandemijom, ovogodišnje izdanje održat će se s tri “kvalifikacijska” turnira i, naravno, završnicom na Šalati.

  • Prvi turnir Trofej Dinamo Dugave igra se od 17. do 22. lipnja u sklopu Dana Dugava. – sve informacije o TD Dugave pronađite OVDJE.
  • Drugi turnir Trofej Dinamo Velika Gorica igra se od 2. do 4. srpnja – sve informacije o TD Velika Gorica pronađite OVDJE.
  • Treći turniri Trofej Dinamo Črnomerec – Memorijalni MNT Mate Čuljak igra se od 25. do 28. kolovoza. – sve informacije o TD Velika Gorica pronađite OVDJE.
  • Završnica na Šalati igra se od 10. do 11. rujna – sve informacije o TD Velika Gorica pronađite OVDJE.

Kao i prijašnjih godina, seniorske ekipe na pojedinačnim turnirima skupljaju bodove, a šest najboljih ide na veliku završnicu na Šalatu. Samo finale Trofeja Dinamo 2021 igra se neposredno pred tradicionalnu utakmicu Futsal Dinama.

Ove godine samo seniori ulaze u konkurenciju za Šalatu. Pojedinačni turniri organizirat će i turnire u ostalim kategorijama, ali oni ne ulaze u konkurenciju za završni turnir na Šalati.

Seniori, žene i mlađe kategorije igraju 4+1, a veterani 5+1.

Svaki turnir sam određuje na kakvoj će se podlozi igrati.

Ukupni nagradni fond natjecanja je 50.000 kuna.

U naredim danima objavit ćemo osobne karte svih turnira, a svoje ekipe možete prijaviti već sada u inbox naše Facebook stranice.

Prijavi se i #postanilegenda!