Danas u 18:30 počinje završnica četvrtog izdanja Trofej Dinamo. U subotu se igraju utakmice četvrtfinala, polufinala i dvoboj za treće mjesto, a finale u nedjelju u 18:15, neposredno pred početak utakmice Futsal Dinamo – Šibenik 1983. Sve utakmice subotnjeg programa prenose se na YouTube kanalu Futsal Dinama (subscriber i reminder), a nedjeljno finale na YouTube kanalu Hrvatske nogometne televizije.

Raspored i strijelce Trofeja Dinamo Šalata u realnom vremenu pratite OVDJE.

Sve informacije oko Trofeja Dinamo na Šalati pronađite OVDJE.

Završnicu će otvoriti Megaton Dinsar i SZZG Poliklinika Ribnjak, četvrti i peti u prvom dijelu natjecanja. Ove dvije momčadi susrele su se u osmini finala Dugava, Megaton Dinsar je na iznenađenje mnogih slavio 2:1 i izbacio favorizirane studente s turnira. Iako se na Črnomercu nisu susreli, SZZG se djelomično ‘osvetio’ Megatoncima osvajanjem turnira na kojem su bili domaćini. Očekuje nas zanimljiva utakmica dvije momčadi koje se međusobno dobro poznaju i dio su Trofeja Dinamo praktički od prve sezone. SZZG Poliklinika Ribnjak je jedini sudionik završnice koji je okusio slast osvajanja Trofeja Dinamo, prije tri godine na Šalati.

U drugom četvrtfinalu gledamo dvoboj KTechnologiesa, ekipe koja je osvojila Dugave (treći u ukupnom poretku) te Pizzerije Vive (šesti u ukupnom poretku) koja je u Dugavama završila treća. No, rasplet je mogao biti drukčiji. U polufinalu Dugava susrele su se upravo ove dvije ekipe. Rezultat je bio 1:1 i o putniku u finale odlučivali su penali. KTechnologies je slavio i na kraju preko domaćina stigao do naslova. No, upravo je ta polufinalna utakmica odličan nagovještaj današnjeg dvoboja koji počinje u 19:15. Očekuje nas jedna jako zanimljiva i čvrsta tekma u kojoj bi o putniku u polufinale mogla odlučivati jedna lopta.

U prvom polufinalu prva momčad prvog dijela natjecanja Cvjetno Poliklinika Milojević čeka pobjednika dvoboja Megaton Dinsar/SZZG Poliklinika Ribnjak, a Građanska udruga Dugave (drugi u poretku), čekaju boljega iz dvoboja Ktechnologies – Pizzeria Viva.

Osobne karte svih ekipa pronađite OVDJE.

Poraženi iz te dvije utakmice igraju utakmicu za treće mjesto i nagradu od 50 litara Ožujske pive, a pobjednici idu na zasluženu Žuju i uzbuđeno iščekivanje sutrašnjeg finala nakon kojeg ćemo saznati osvajače četvrtog Trofeja Dinamo (prvo mjesto 15 tisuća kuna, drugo pet) i individualnih nagrada koje nose imena po Dinamovim legendama.

RASPORED

11.09. Megaton Dinsar – SZZG Poliklinika Ribnjak, 18:30
11.09. KTechnologies – Pizzeria Viva, 19:15
11.09. Cvjetno Poliklinika Milojević – Megaton Dinsar/SZZG Poliklinika Ribnjak, 20:00
11.09. Građanska udruga Dugave – KTechnologies/Pizzeria Viva, 20:45
11.09. Utakmica za treće mjesto, 21:30

12.09. Finale Trofej Dinamo 2021., 18:15
12.09. Svečana ceremonija dodjele nagrada Trofej Dinamo, 19:00
12.09. Futsal Dinamo – Šibenik 1983 1. poluvrijeme, 19:30
12.09. Superkup Oskar Kadrnka, 20:00
12.09. Futsal Dinamo – Šibenik 1983, 2. poluvrijeme, 20:30