Pred završnicu Trofeja Dinamo koja počinje 11. rujna na Šalati predstavit ćemo sve ekipe koje sudjeluju na završnom turniru (11. i 12. rujan). Osobne karte ostalih ekipa pronađite OVDJE.

> Šalata 2021: Futsal Dinamo – Šibenik 1983, Superkup ‘Oskar Kadrnka’ i završnica Trofeja Dinamo

> TD Šalata 2021: Šest ekipa u lovu na 20.000 kuna (RASPORED I SATNICA)

KTechnologies još je jedna ekpika koja je na mala vrata stigla na Trofej Dinamo i jedna je od četiri ekipe sa završnice koja je nastupila na svim turnirima Trofeja Dinamo. A već na prvom turniru, onom u Dugavama, otišli su do samoga kraja. Dominantno su osvojili skupinu (9:0), potom su nadvisili HAŠK Malograđanski Megaton Dinsar s minimalnih 2:1 i 1:0, a finale su izborili nakon boljeg raspucavanja penala protiv Pizzerije Vive. U finalu Dugava gledali smo odličnu utakmicu, domaćini Građanska udruga Dugave je dva puta vodila, no KTechnologies je na krilima najboljeg igrača turnira Davida Pokrajčića preokrenula i stigla do titule.

Na Trofeju Dinamo u Velikoj Gorici, Ktechnologies su ponovno osvojili grupu, s pobjedom i dva remija zatvorili su krug sa SkilomKoturaljkama, imali su svaki po pet bodova, no na kraju je najdeblji kraj izvukla ekipa Koturaljke. No, Ktechnologies je turnir završio u četvrtfinalu, izbacila ih je ekipa Megaton Dinsar koju su KTechnologaši izbacili u četvrtfinalu Dugava.

TD Črnomerec bio je jedini turnir na kojem KTechnologies nije osvojio grupu. Pizzeria Viva bila je bolja s 4:3 no na kraju su obje ekipe prošle dalje. U četvrtfinalu se Građanska udruga Dugave revanširala Ktechnologašima za poraz u finalu domačeg turnira, na kraju otišla i do finala te ih preskočila u ukupnom poretku za direktni plasman u polufinale u kojem Dugavezi čekaju pobjednika dvoboja KTechnologies – Pizzeria Viva.

Najbolji strijelac i igrač KTechnologiesa na dosadašnjim turnirima je David Pokrajčić sa sedam pogodaka, Domagoj Prhnjak zabio je četiri, Domagoj Planjar, Ivan Čilić i Miroslav Filipović tri.

OSOBNA KARTA

Ime ekipe: Ktenchnologies
Nastupi: TD Dugave, TD Velika Gorica i TD Črnomerec – Memorijal Mate Čuljak
Najbolji rezultat: Prvo mjesto (TD Dugave)
Pozicija u regularnom dijelu: Treći
Najbolji strijelac: David Pokrajčić (tri gola)
Nastup na Šalati: prvi
Sastav: David Pokračić, Lovro Čilić, Ivan Čilić, Bruno Kovačić, Miroslav Filipović, Ivan Kenfelj, Domagoj Planjar, Marko Šandrak, Alen Carin, Domagoj Planjar, Borna Kušlan, Marko Šandrk