Pred završnicu Trofeja Dinamo koja počinje 11. rujna na Šalati predstavit ćemo sve ekipe koje sudjeluju na završnom turniru (11. i 12. rujan). Osobne karte ostalih ekipa pronađite OVDJE.

> Šalta 2021: Futsal Dinamo – Šibenik 1983, Superkup ‘Oskar Kadrnka’ i završnica Trofeja Dinamo

> TD Šalata 2021: Šest ekipa u lovu na 20.000 kuna (RASPORED I SATNICA)

Pizzeria Viva novo je ime na turnirima Trofeja Dinamo. Momčad je sastavljena pretežito od nogometaša koji su na turnirima Trofeja Dinamo dokazali da itekako dobro mogu igrati futsal. Pizzeria Viva odradila je sjajan turnir u Dugavama kojeg su završili – bez poraza. Naime, nakon što su kao prvoplasirani prošli grupu, u osmini finala svladali su  E2GO 6:2, zatim u četvrtfinalu Hdiroizolaciju Mizan nakon penala, a u polufinalu su nakon 1:1 u regularnom dijelu utakmice izgubili na penale od kasnijeg osvajača KTechnologiesa.

Pizzeria Viva je potom u “Pizzajolo derbiju” boljim raspucavanju penala nadvisila Pizzeriju Stari Zagreb Borongaj Lugovi, i preuzela titulu najbolje Pizzerije u gradu.

Pizzeria Viva osvetila se KTechnologiesima u skupini turnira na Črnomercu i sa 4:3 pobjedom osvojila grupu. No, zapela je u četvrtfinalu upisavši prvi poraz na turniru, 0:6 od kasnijeg osvajača SZZG Poliklinike Ribnjak.

Radi se o jednoj pravoj momčadskoj ekipi. Tako je najbolji strijelac dosadašnjeg turnira Anđelko Čuljak s četiri pogotka, Andrija i Ante Gudelj zabili su po tri, a Tomislav Vlaško, Dean Sljepčević i Vid Bešker po dva. Jedan su zabili Jurica Brdek i Denis Beriša.

OSOBNA KARTA

Ime ekipe: Pizzeria Viva
Nastupi: TD Dugave i TD Črnomerec – Memorijal Mate Čuljak
Najbolji rezultat: Treće mjesto (TD Dugave)
Pozicija u regularnom dijelu: Šesti
Najbolji strijelac: Anđelko Čuljak (četiri gola)
Nastup na Šalati: prvi
Sastav: Matija Juranović, Ante Gudelj, Andrija Gudelj, Mislav Lulić, Tomislav Vlaško, Vid Bešker, Anđelko Čuljak, Denis Beriša, Matej Međugorac, Jurica Brdek, Dean Slijepčević