Nakon što smo saznali sve sudionike četvrtfinala seniorskog dijela Trofeja Dinamo 2021, danas će se na popularnoj Cankarici održati veteranski turnir. S obzirom na potencijalnu kišu, velike su šanse da će se turnir djelomično ili cijeli održati u Čuljinoj dvorani Megaton.

Na veteranskom turniru sudjeluju četiri ekipe. Igra se po sistemu svaka sa svakim, a pobjednik će biti ona ekipa koja će nakon tri utakmice imati najveći broj bodova. U slučaju jednakog broja bodova, gleda se međusobni susret, pa gol-razlika, zatim broj zabijenih golova, a ako i nakon tog kriterije ekipe budu izjednačene raspucavat će se penali.

Na turniru sudjeluju četiri ekipe, domaćin Megaton (i aktualni viceprvak), UDHOS, Stari Rimljani i Cvjetno. Prva utakmica počinje u 17:30, a zadnja se igra u 20:50.

Također, jučer je održan ždrijeb U11 turnira na kojem sudjeluju četiri ekipe (Futsal Dinamo, Futsal Gorica, Uspinjača Gimka i Fotex Junajted), te raspored četvrtfinala seniora u kojem imamo nekoliko ‘epskih’ dvoboja – reprizu finala Dugava, Floro Flores derbi i derbi zapadnog dijela Zagreba.

U11 turnir i četvrtfinale seniora igra se u nedjelju.

Sve strijelce, raspored i aktualnu tablicu turnira Trofej Dinamo Črnomerec 2021 pronađite OVDJE.

Sve informacije o Trofeju Dinamo Črnomerec 21 možete pronaći OVDJE.