Drage legende, danas u 17 sati, utakmicom između Taxi Bračića i Pizzerije Ziher/CB USB-a počinje prvo izdanje Trofeja Dinamo Velika Gorica.

Tijek turnira možete pratiti OVDJE.

Sve informacije o Trofeju Velika Gorica 21 možete pronaći OVDJE.

Na turnir se prijavilo 15 seniorskih ekipa i za sada 5 veteranskih koji će imati ždrijeb u subotu. Nažalost, cure se ponovno nisu uspjele okupiti te je i ovaj put ženski turnir otkazan.

15 seniorskih ekipa podijeljeno je u četiri grupe, prve tri s četiri ekipe i posljednja s tri. Među prijavljenim ekipama imamo nekoliko poznatih lica. Domaćine turnira predstavlja ekipa Pješčana Arena/Futsal Gorica iz koje dolazi nekoliko organizatora turnira. Na turniru je i Azzurro Lobby, koji je pod imenom CB Mellis Ožujsko Azzuro osvojio veteranski turnir u Dugavama 2019, a imamo i dva Plava prijatelja Futsal Dinama CB Scotch  i Goričani Humanitarka.

Također, na turniru ćemo gledati i pet ekipa iz Dugava. K Technologies dolaze kao osvajači prošlog turnira, a tu su i finalisti Građanska Udruga Dugave, domaćini prošlog turnia koji se sada nalaze u grupi s domaćinom goričkog. Cvjetno Poliklinika Milojević figurira kao favorit ovog turnira, a od ekipa s prošlog turnira imamo još i četvrtfinalista Megaton Din Sar te ekipu Koturaljke (osmina finala).

Od ostalih momčadi imamo lokalni Taxi, Pizzeriju, Transportere te dvije ekipe koje se odazivaju na nadimak ‘Crni’.

Vidimo se od 17 sati!

Trofej Dinamo Velika Gorica 2021 Grupe

Trofej Dinamo Velika Gorica Raspored Subota