I tako smo, nakon 201 utakmicu i 923 pogodaka koje su zabile 93 ekipe tijekom regularnog dijela Trofeja Dinamo, počevši s Petrinjom, a završivši s Dugavama, stigli do same završnice, finalnog turnira koji se igra na Šalati 6. i 7. rujna.

Natjecanje koje se proteže kroz četiri mjeseca na kraju je iznjedrilo 14 najboljih ekipa, šest seniorskih te po četiri veteranske i ženske. U petak se igraju utakmice četvrtfinala i polufinala seniora, polufinala žena i veterana te ćemo u sve tri kategorije dobiti osvajače trećeg mjesta koje će se odlučiti nakon izvođenja penala poraženih u polufinalu.

U subotu program također počinje u 17 sati, finalnom utakmicom veterana, nakon kojih se igra finale žena, a seniorsko finale počinje u 19, neposredno pred prijateljsku utakmicu između Futsal Dinama i Milano Calcia A5.

Ceremonija nagrada za trećeplasirane ekipe održat će se u petak, a za osvajače i drugoplasirane, kao i za najbolje pojedince natjecanja, u subotu.

Podsjetimo, na završnici ekipe mogu prijaviti igrače koji imaju zabilježenu prijavu na minimalno jednom „kvalifikacijskom“ turniru.

Najave ekipa možete pronaći OVDJE. Za sada smo objavili veterane i žene, a kroz sljedeća dva dana ćemo i seniore.

RASPORED ZAVRŠNICE: