Prijave za 7. Dugave Cup u spomen na Damir Marijan – Mirče, 3. koji se igra u sklopu natjecanja Trofej Dinamo, traju do danas u 19 sati, a u 20 sati održat će se ždrijeb u Arena Casinu u Dugavama nakon kojeg ćemo znati raspored skupina i utakmica posljednjeg turnira „regularnog“ dijela natjecanja.

Najveći interes trenutno vlada za veteranski turnir na kojem će ujedno biti i najneizvjesnija borba za Šalatu budući da još uvijek nemamo niti jednog matematički sigurnog putnika na završnicu koja se igra 6. i 7. rujna. Pobjednik veteranskog turnira zaradit će 3.000 kuna, a drugo i treće mjesto donosi bonove za hranu i piće.

Za ženski turnir također vlada vrlo dobar interes, na njemu neće biti osvajačica Kutine NK Dinama iz Osekovog, koje su već osigurale plasman na Šalatu te će se djevojke na Dugavama, osim za prvu nagradu u vrijednosti od 2.000 kuna, boriti za preostala tri mjesta koje vode na veliku završnicu na Šalati.

Na seniorskom dijelu trebali bi gledati superzanimljivi turnir između gotovo svih ekipa koje će idući vikend nastupiti na Šalati, čekamo još samo potvrdu odlične ekipe Domorada, osvajača Bjelovara i doprvaka Kutine, koja je upitna zbog „velikog“ nogometa. Na turniru se još očekuju odlične ekipe Pimont, Supersport Casino i standardni sudionici Cvjetno Pinkdroidsi… Nagradni fond za seniore iznosi 13.000 kuna.

Za sudjelovanje se možete prijaviti do danas u 19 sati, stoga, požurite!

Prijave na: Facebook stranici, na stranici DSR Dugave Zagreb ili na brojeve telefona 098780498 (Ivan), 098669433 (Žaja) i 0912606974 (Mato).

Upiši se u povijest i #postanilegenda.