Kao i finale veteranskog dijela turnira, seniorsko finale zbog kiše je prebačeno u Čuljinu dvoranu Megaton, koja se nalazi uz terene u Cankarevoj ulici. U iznimno napetoj i tenzijama nabijenoj reprizi finala prošlosezonskog Trofeja Dinamo na Šalati (ekipa Poliklinika Ribnjak Autoškola Klindić prošle sezone zvala se SZZG), Playbox je osvojio TD Črnomerec boljim izvođenjem šesteraca nakon što je regularni dio završio 2:2.

Playbox je poveo već u 3. minuti, nakon greške Domagoja Durlena, lopta je stigla do Matije Rajha koji poentira za vodstvo ekipe iz Rudeša. U prvom dijelu igralo se prilično čvrsto, s povišenim tenzijama, a kod Ribnjaka-Klindića najveću šansu imao je Mirko Rogošić koji je pogodio stativu, prije nego što su Studenti su do izjednačenja došli u posljednjoj minuti, pogotkom Durlena u igri s igračem više budući da je neposredno prije gola Rajh zbog udaranja suparnika zaradio isključenje od dvije minute.

Tako možemo reći kako su Rajh i Durlen u prvom dijelu istovremeno bili junaci i tragičari svojih momčadi.

Aktualni osvajač natjecanja do prednosti je stigao u 20. pogotkom Franje Matkovića iz slobodnjaka. Do kraja se igralo “na nože”, s puno tenzija i protesta, a Playbox je uspio izjednačiti u 29. pogotkom Dominika Drmića i izboriti penale.

Tu su “klinci” iz Playboxa bili koncentriraniji, zabili su Ivan Šulentić i Drmić, a kod Ribnjak Klindića precizni nisu bili Bruno Lovreković i Hrvoje Žuvela.

Najboljim igračem turnira proglašen je Matković iz Ribnjak-Klindića, najbolji strijelac je Vedran Matošević iz Cvjetno Poliklinike Milojević, a najbolji golman Tomislav Hercigonja iz Playboxa.

Već sutra kreće turnir u Bjelovaru, a sve informacije o turniru pronađite OVDJE.