Kakav dan na Trofeju Dinamo Črnomerec! Veteranski turnir još jednom je opravdao sva očekivanja te smo uz sjajne poteze prekaljenih fantazista uživali i u toni zabave pored terena. Kao i uvijek kad su veterani u pitanju! Ekipa Kustošija sv. Ana je prvak u veteranskoj konkurenciji, na čemu im od srca čestitamo, a u subotu nam slijedi poslijednji dan Trofeja Dinamo Črnomerec kad ćemo saznati pobjednike ovog turnira, ali i sve putnike na veliku završnicu na Šalati.

Gol razlika presudila pobjednika skupine A

Veteranski turnir otvoren je utakmicom između Cvjetno Poliklinike Milojević i Krajiške. Na kraju balade, Krajiška je slavila minimalnom 1:0 pobjedom, a jedini strijelac na utakmici bio je Dado Kranjčec. No Krajiška nije mogla preko ekipe Kustošija sv. Ana u drugom kolu skupine. Kustošija je slavila s 3:0, a Zdravko Jakešević istaknuo se s dva pogotka, dok je Branko Herceg postavio konačan rezultat.

U posljednjoj utakmici skupine A gledali smo susret između Kustošija sv. Ana i Cvjetno Poliklinike Milojević. Unatoč pobjedi Cvjetno Poliklinike Milojević s 2:0, bolja gol razlika ekipe Kustošija sv. Ana ipak ih je poslala u finale turnira, iako je malo nedostajalo da stvari budu drugačije. Krunoslav Ilić doveo je ‘Cvjetno’ u vodstvo, a na listi strijelaca pridružio mu se i Ivan Đulvat.

Megatonci uvjerljivi u skupini B

Prvi susret druge skupine između ekipa Šercerova i Megaton završio je minimalnom 1:0 pobjedom ‘Megatonaca’. Jedini gol na utakmici djelo je Bojana Šutala. Nedugo zatim, Megatonci su osigurali i prolazak u finale turnira s 3:2 pobjedom na VNK Vrapče 1978. Snažno je Megaton ušao u utakmicu te relativno brzo poveo s tri gola prednosti. Pogađali su Mihovil Vukelić jednom te Ivica Šekrst dvaput. Tomislav Leskovar s dva gola za Vrapče je vratio utakmicu u nemirne vode, ali ‘Vrapčanci’ su ostali bez vremena, a Megaton je mogao slaviti prolaz u finale.

No Vrapčanci su ipak upisali bodove. U posljednjem susretu skupina prije finala, pobijedili su Šercerovu s 2:0. Darko Bukovčan i Smiljan Matić osigurali su svojoj ekipa tri boda za ispis s Čuljinog memorijala.

Titula u Kustošiju

A u velikom finalu koje je pored terena privuklo veliki broj zainteresiranog pučanstva, domaćini Megatonci ipak su morali stisnuti ruku ‘gostima’ iz Kustošije. S lijepom 2:0 pobjedom nakon atraktivne utakmice, Kustošija sv. Ana proslavila je titulu prvaka veteranskog turnira na Trofeju Dinamo Črnomerec.

Zdravko Jakešević doveo je Kustošiju u vodstvo, a pobjedu je s još jednim golom potvrdio Pero Hernaut. Još jednom, čestitamo pobjednicima na osvojenom turniru, ali i svim veteranskim ekipama na izvrsnom haklu i još boljoj atmosferi oko terena.

Subota je posljednji dan Trofeja Dinamo Črnomerec

U subotu nas očekuje završnica Trofeja Dinamo Črnomerec na kojoj ćemo saznati sve putnike, prvo u četvrtfinale turnira, a zatim i na veliku završnicu na Šalati.

Krećemo već ujutro od 10:00 kad nas očekuju utakmice posljednje skupine na turniru, skupine E. U njoj nastupaju pobjednici ovogodišnjeg turnira u Dugavama, Adriatic Osiguranje, zatim pobjednici turnira u Velikoj Gorici, CB Chelos te mlada ali talentirana ekipa Junkasa čiju glavninu čine juniori Futsal Dinama. Po završetku te skupine održat će se i ždrijeb četvrtfinala.

Nakon pauze za ručak, očekuje nas u rano poslijepodne i turnir klinaca u U13/U15 kategoriji, a od 17:00 i prve utakmice četvrtfinala. Nekad oko 22:00 saznat ćemo i pobjednika Trofeja Dinamo Črnomerec.

Također, od 19 do 21 ponovno će se održati Dan zdravlja, a na pored terena nalazi se i veliki napuhanac za najmlađe posjetitelje turnira.

Sretno svim ekipama, vidimo se na Cankarici!