Dugoj ljetnoj pauzi došao je kraj. Nakon nedjelje 3.7. i završnice Trofeja Dinamo u Velikoj Gorici, vraćamo se u Zagreb, na Črnomerec! Danas počinje peto izdanje turnira koji se, između ostalog, igra u čast i spomen na legendu hrvatskog futsala, jednog od osnivača i prvog trenera zagrebačkog Futsal Dinama – Matu Čuljka.

Na terenu iza OŠ Ivana Cankara (Prešernova bb) na Črnomercu, od srijede do subote održat će se posljednji kvalifikacijski turnir Trofeja Dinamo pred veliku završnicu na Šalati (2.-4.9.). Osim turnira u seniorskoj konkurenciji, očekuje nas još i turnir budućih futsal fantazista u U15 i U13 kategoriji (subota), kao i veteranski turnir (petak). U subotu se igra završnica u kojoj je svaka utakmica odlučujuća.

Prvi dan turnira rezerviran je za seniore iz skupine A i C, a odmah ćemo susresti i nekoliko poznatih lica s Trofeja Dinamo poput Fuce i CB Jet Star Špansko. A u posljednjoj utakmici, onoj između Turbine i Brainless Developersa, predviđamo fantastičnu borbu za ključne bodove za Šalatu. Odmah nakon utakmice, na projektoru u sklopu turnira prikazivat će se utakmica GNK Dinamo – Bodo/Glimt za svu ekipu koja nije uspjela doći do ulaznice na Maksimir.

U četvrtak nas očekuje rješavanje skupina B i D u kojima nastupaju sve samo iskusni igrači s Trofeja. Uživat ćemo u igrama aktualnih prvaka Poliklinike Milojević, domaćina Futsal Megaton, kvalitetnih Cvjetno 9y.co i CB Moby Dick i drugih. U četvrtak nam na Cankaricu stižu i napuhanci za najmlađe posjetitelje, pa svakako očekujemo i tonu zabave pored terena.

A u petak popodne očekuje nas još jedno izdanje veteranskog turnira na kojem i ove godine očekuje prgršt iskusnih i poznatih haklera koji među sobom imaju zavidan broj osvojenih naslova brojnih zagrebačkih turnira, uključujući i onaj kultni Kutije Šibica. Osim sportskog dijela, održat će se i Dan zdravlja (19-21) na kojima će svi posjetitelji moći besplatno izmjeriti tlak, šećer, težinu te dobiti nekoliko korisnih savjeta o svome zdravlju od iskusnih medicinskih djelatnika.

U subotu ujutro igrat će se jaka skupina C seniorskog turnira gdje nas očekuju susreti pobjednika velikogoričkog turnira CB Chelos, pobjednika dugavljanskog turnira Adriatic Osiguranje i perspektivne momčadi čiju glavninu čine Junkasi Futsal Dinama. Nakon tih uvjereni smo nabijenih susreta, na teren će mladi futsal igrači iz uzrasta U15/U13, a mi pozivamo sve njihove prijatelje i roditelje da nam se pridruže na Črnomercu i bodre svoje favorite sve do finala!

Nakon toga, očekuje nas završnica najboljih ekipa s turnira na Črnomercu, kada će krenuti posljednje brobe za što bolje pozicije koje vode na Šalatu. Također, od 19 do 21 sat ponovno će se održati Dan zdravlja za sve prisutne.

I ono što se gotovo pa i ne mora spominjati, svaki dan turnira očekuje vas ukusna klopa u režiji naših grill majstora, izvrsno ohlađeno Ožujsko pivo za smirivanje ljetnih vrućina te naravno naš štand na kojem ćete moći kupiti razne majice i druge suvenire.

Sve u svemu, očekuje nas kvalitetan sportski, ali i sadržajno bogat Trofej Dinamo Črnomerec.

Sretno svim ekipama i vidimo se na Cankarici!