Nakon dva dana “odmora” stigli smo i do početka drugog turnira u sklopu ovogodišnjeg natjecanja Trofej Dinamo. Petrinja je iza nas, a mi smo se vratili u Zagreb, na Črnomerac, na terene u Cankarevoj ulici na kojima se igra drugi memorijalni turnir za našeg dragog Matu Čuljka.

Prijave za seniorski dio turnira još uvijek traju, sve do početka ždrijeba koji će se održati u 19:30. Sve informacije o turniru i kako se prijaviti možete pronaći OVDJE.

I, dok će seniorske ekipe raspravljati među sobom protiv koga sve igraju, veterani će već krenuti sa svojim djelom turnira. Iako se u jednom trenutku činilo da bi TD Črnomerec 2019 mogao postati prvi turnir u povijesti na kojem će nastupiti više veteranskih ekipa od seniorskih, veterani su se zaustavili na brojci 12, što je odlično, no ipak nedovoljno da bi “skinuli” seniore.

Danas je na rasporedu skupina A koja je ujedno proglašena i “skupinom smrti”, iz razloga jer se u njoj nalaze aktualni osvajači Dental Centar Grzela i domaćini Megaton. Među njih se ugurala i još uvijek nepoznata ekipa CB Lula Ožujsko koja će otvoriti natjecanje protiv domaćina.

Vidimo se, legende!