U uvodnom tekstu o TD Petrinji napisali smo kako se radi o debitantu-rekorderu na kojem će ukupni nagradni fond biti najveći u povijesti za individualni turnir natjecanja, uz “bok” završnici na Šalati na kojoj tri najbolje seniorske ekipe dijele 30.000 kuna.

Identičan nagradni fond bit će i u Petrinji samo što će ga podijeliti seniorske (22.000 kn) i veteranske (8.000 kn) ekipe!

To znači da će Petrinja biti prvi, povijesni turnir Trofeja Dinamo na kojem će se nagradni fond dijeliti na još jednu kategoriju izuzev seniora!

Za sada će ostati jedini, no, polagano. Trofej Dinamo je mlado natjecanje, ovo mu je tek treća godina postojanja i konačni cilj nam je da se nagradni fond dijeli na sve kategorije na svim turnirima.

Prisjetimo se, 2017. krenuli smo sa samo seniorskom kategorijom u jednom gradu (Zagrebu), a ukupni nagradni fond iznosio je 100.000 kuna. Prošle godine proširili smo se na žensku i veteransku kategoriju, natjecanje se održalo u četiri grada (Zagreb, Bjelovar, Kutina i Ivanić Grad), a nagradni fond popeo se na 130.000 kuna.

Ove sezone proširili smo se na pet gradova (Zagreb, Bjelovar, Kutina, Petrinja i Slavonski Brod), nagradni fond povećan je na 154.000 kuna, a prvi put dio istoga namijenjen je i za jedan ne-seniorski turnir.

Trofej Dinamo iz godine u godinu raste, trenutno je još uvijek najveći fokus za seniorskom dijelu natjecanja (za koji vlada najveći interes), a nadamo se kako neće trebati proći previše izdanja da bi svi turniri imali nagradni fond za sve kategorije.

Kotizacije za seniorske turnire iznose 800 kuna, a za ženske i veteranske 500.

Sve informacije o Trofeju Dinamo 2019. i kako se prijaviti možete provjeriti OVDJE.