Hrvatski futsal reprezentativac Kristijan Grbeša trenutno se s Tihomirom Novakom, još jednom legendom koja je zaigrala Trofej Dinamo, nalazi na privremenom radu u Češkoj, točnije u Sparti iz Praga. Pred njima je treća utakmica doigravanja za prvaka Češke (igra se na tri pobjede, a rezultat je 1-1) protiv suverenog vladara češkog futsala Ere-Pack Chrudim. U velikom intervjuu za HRFutsal, Grbeša se osvrnuo i na nastup na ovosezonskom Trofeju Dinamo.

Koja je tvoja sudbina, ugovor sa Spartom ističe ti na kraju sezone?

„Ne znam što će biti. Fokusiran sam na doigravanje, a  onda ćemo vidjeti. U Hrvatsku se sigurno vraćam, ako ništa na godišnji odmor. Nisam s familijom bio na pravom odmoru već gotovo tri godine. Jedva čekam baciti se u more“.

Hoćeš li igrati pokoji turni?

„Igrat ću sigurno Trofej Dinamo s Cvjetno Poliklinikom Milojević, ali više od toga ne. Sada kada imam kćer, jednostavno ne stignem“.

Trofej Dinamo ove godine održava se i u tvojoj Petrinji koja 30. svibnja otvara ovogodišnje natjecanje. Hoćeš li igrati Petrinju ili si tada u finalu prvenstva Češke?

„Iskreno se nadam da je neću igrati. U slučaju, ne daj Bože poraza od Chrudima, igrat ću Petrinju ako se Poliklinika prijavi na nju. No, ponavljam. Nadam se da me nema i da ću igrati finale“.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.