Nakon što smo objavili turnire Trofeja Dinamo 2019, vrijeme je da objavimo i novi format završnice koja će se početkom rujna održati na Šalati. Završnica ženskog i veteranskog turnira ostat će ista, četiri ekipe koje osvoje najveći broj bodova na “kvalifikacijskim” turnirima izborit će završnicu, no zato je došlo do male promijene u seniorskoj kategoriji.

Umjesto dosadašnjih osam najboljih momčadi, na završnicu će se plasirati – šest najboljih. To znači da će prva i druga najbolja ekipa po broju bodova u “regularnom dijelu” natjecanja izboriti direktni plasman u polufinale, a ekipe rangirane od 3. do 6. mjesta igrat će četvrtfinale.

Dakako, vodeća momčad regularnog dijela u polufinalu će igrati protiv pobjednika para 4.-5., a druga momčad protiv pobjednika para 3.-6.

Podsjetimo, ukupni nagradni fond Trofeja Dinamo 2019 iznosi 153 tisuća kuna, a kotizacija po turniru iznosi 800 kuna za seniore te 500 kuna za žene i veterane.

Na Trofej Dinamo 2019 možete se prijaviti OVDJE, na trofejdinamo@gmail.com, na službenoj Facebook stranici natjecanja ili na 091/5104-746.

* Organizatori pojedinačnih turnira ima pravo promijeniti službeni početak svojega turnira