Iza nas je i posljednji dan Trofeja Dinamo. Nakon što su se emocije slegle i nakon što smo odmorili, donosimo i posljednji ovogodišnji izvještaj. U tri jučer odigrane utakmice dobili smo pobjednike sva tri turnira ovogodišnjeg Trofeja. Krenimo s djevojkama. Prvi ženski turnir u sklopu Trofeja Dinamo osvojila je ekipa ŽMNK MC Plus koja je u finalu s 2:1 pobijedila MNK Meteoru Futsal. Djevojke iz MC Plusa povele su pogotkom Ivana Stanić u 12. minuti, a na 1:1 izjednačuje Perica Cicijelj. U 22. minuti svoj drugi pogodak na utakmici zabija Stanić. Ubrzo nakon toga se igračica MC Plusa ozlijedila te nije mogla nastaviti utakmicu, a djevojke nisu imale zamjenu tih nekoliko posljednjih minuta igrali s igračem manje. Meteora je napadala, ali bezuspješno. Djevojke iz MC Plusa uspjele su se obraniti i tako osvojiti prvu, povijesnu titulu ženskog turnira Trofeja Dinamo.

Nakon žena na red su došli veterani. AD Tokić i Zloćo i prijatelji Mate Čuljka igrali su protiv ekipe Sv. Petar. Ekipa AD Tokić i Zloćo i prijatelji Mate Čuljka krenuli su jako od samog početka. U drugoj minuti postigli su prvi pogodak, a strijelac je bio Korab Morina. Nakon toga u osmoj minuti Hrvoje Penava zabija za 2:0, nakon čega strijelac prvog pogotka Morina dodaje još dva. U 26. minuti Stipe Marušić zabija jedini pogodak za ekipu SV. Petar, ali AD Tokić ne staje ni nakon toga te u 27. minuti za konačnih 5:1 zabija Robert Grdović.

I za kraj, seniorska utakmica između ekipe Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i ekipe Playbox Mr. Jack. Utakmica koju smo svi čekali, a dečki su se potrudili da u njoj uistinu i uživamo. Prvi pogodak je pao vrlo rano, već u drugoj minuti, a zabio ga je Luka Gorše iz ekipe Playbox Mr. Jack. Neki su tada možda pomislili kako će taj brzi pogodak uznemiriti Zboraše, ali to se nije dogodilo jer su dečki nakon samo dvije minute izjednačili pogotkom Luke Davidovića. Gledali smo nakon toga odličnu i napetu utakmicu s mnogo prilika s obje strane, ali golmani su svoje mreže uspješno branili. I kada su neki već počeli razmišljati o penalima, Mirko Rogošić zabija drugi pogodak za SZZG i time im donosi titulu najbolje zagrebačke malonogometne momčadi.

Čestitamo ovim putem svim ekipama na osvajanju Trofeja Dinamo, ali treba spomenuti i najbolje pojedince turnira na Šalati.

Kod žena:

-najbolji strijelac: Ivana Stanić  (MC Plus)

-najbolja igračica: Lucija Svorcina (MC Plus)

-najbolja vratarka: Lara Hanaček (MC Plus)

Kod veterana:

-najbolji strijelac: Hrvoje Penava (AD Tokić & Zloćo i Prijatelji Mate Čuljka)

-najbolji igrač: Korab Morina (AD Tokić & Zloćo i Prijatelji Mate Čuljka)

-najbolji vratar: Miro Anušić (AD Tokić & Zloćo i Prijatelji Mate Čuljka)

Kod seniora:

-najbolji strijelac: Franjo Matković (SZZG)

-najbolji igrač: Luka Davidović (SZZG)

-najbolji golman: Tomislav Hercigonja (Playbox Mr. Jack)