Idući par koji predstavljamo je par Playbox Mr. Jack i Autoklub Sveučilište. Dok je Playbox suvereno odradio svoju sezonu Trofeja Dinamo i našao se na drugom mjestu ukupnog poretka, Autoklub Sveučilište je, možemo to tako reći, dobilo “wild card” za Šalatu nakon odustajanja Dikope i Dobermanna. No taj naknadni poziv nikako nije došao nezasluženo, jer “klinci” iz Autokluba su bili deseti u ukupnom poretku i za samo tri boda im je izmaknuo regularni plasman na Šalatu. Sada se tamo susreću sa dobro poznatom ekipom Playboxa, s kojima su odigrali dosta međusobnih utakmica. Za najavu ovog para razgovarali smo sa Matijom Uremovićem iz Playboxa i Alenom Jukićem, voditeljem Autoklub Sveučilišta koji u toj utakmici neće moći voditi svoje pulene jer ujedno vodi i momčad Playboxa. Vidjet ćemo, koju momčad je bolje pripremio.

Otvorili smo sa standardnim pitanjem, s obzirom na izostanke i odustajanja, hoće li momčadi biti u punom sastavu, ili i oni imaju izostanke?

Playbox. Mr. Jack: “U punom sastavu želimo ostvariti što bolji rezultat na Šalati!”

Autoklub Sveučilište: “Kao i dosada igraju juniori Futsal Dinama kojima pridodajem dvojicu, trojicu naših bivših juniora. Nemamo nikakvih izostanaka pred završnicu na Šalati”

Obje ekipe igrale su većinu turnira ovo ljeto, zanima nas koji turnir im je posebno ostao u pamćenju, koji im je od njih bio najdraži?

Playbox Mr. Jack: “Najdraži turnir u sklopu Trofeja Dinamo mi je svakako bio prvi na Črnomercu. Tada je još Capi bio s nama.”

Autoklub Sveučilište: “Nastupali smo na svim turnirima Trofeja Dinamo u Zagrebu, a najdraži mi je svakako turnir na Črnomercu”

Na kraju smo se potpuno okrenuli suboti. Završnica je pred nama, zanimalo nas je kako su zadovoljni sa dosadašnjim tokom Trofeja, što se očekuje od Šalate i kako gledaju na dvoboj protiv svojih protivnika.

Playbox Mr. Jack: “Što se same organizacije tiče, sve je super i nemam nikakve zamjerke na turnire i zadovoljan sam ostvarenim plasmanom u sveukupnom poretku. Volio bih da napravimo neki iskorak s obzirom na prošlogodišnju Šalatu i budemo u top 3 ekipe. Mi “klinci” (kako nas drugi zovu) smo spremni na sve koji nam dođu!”

Autoklub Sveučilište: “U utakmici protiv Playboxa očekujem da momci pokažu sve što znaju, da daju sve od sebe i da igrom i ponašanjem dostojno prezentiraju našu školu futsala i uživaju u velikoj završnici Trofeja Dinamo”