Dvoboj Cvjetno Poliklinike Milojević i Pimonta jedan je od najzanimljivijih dvoboja u četvrtfinalu. Cvjetno koje je završilo kao treće u ukupnom poretku do polufinala će tražiti put preko Pimonta, nakon rošada šeste ekipe u ukupnom poretku, no i pobjednika Ivanića. S nama su porazgovarali Juraj Fabijanić, voditelj Cvjetno Poliklinike Milojević i Dario Šestić iz Pimonta.

Jasno, ono što nas je odmah zanimalo bili su eventualni izostanci.

Cvjetno Poliklinika Milojević: “Jako mi je teško odgovoriti na ovo pitanje. Fali nam jako naš Capi, na svakoj tekmi na svakom treningu, kvizu, druženju…”

Pimont: “Nažalost ne dolazimo u punom sastavu jer su većini igrača počele pripreme na futsalu i velikom nogometu, pa imaju klupske obaveze.”

Obje ekipe nisu igrale puno turnira, no jedan zasigurno mogu izdvojiti kao najdraži.

Cvjetno Poliklinika Milojević: “Nažalost nismo igrali na Črnomercu u spomen na Čulju i to ćemo iduće godine ispraviti, makar s veteranima. Taj turnir će biti poseban za nas. Od ostalih turnira, Dugaveži rokaju! Poseban kvart, vrhunski turnir, publika, ambijent. Same pohvale. Vratili smo se u mladost kada se pripadnost kvartu, gradu i Dinamu posebno isticala. Sve je bilo comme il faut.”

Pimont: “Igrali smo samo dva turnira, Ivanić i Dugave. Oba su bila dobro organizirana, Ivanić nam je malo draži jer smo osvojili a na Dugavama smo se morali zadovoljiti 4. mjestom.

Kako su zadovoljni Trofejom i što očekuju od Šalate?

Cvjetno Polklinika Milojević. “Očekujemo dobro se zabaviti, podružiti i ganjati naslov najbolje ekipe u gradu!”

Pimont: “Jedina zamjerka je micanje sa 5+1 na 4+1. Nisam osobno protiv 4+1 nego smatram ako se igra 4+1 da bi onda trebali primjeniti sva futsal pravila. Nismo kompletni pa će biti uspjeh ako izbacimo Cvjetno Polikliniku Milojević, iako su oni favoriti. Ako njih izbacimo mislim da možemo do kraja, ali sigurno nas čeka teška utakmica.”

Ekipama se zahvaljujemo na odgovorima, i jednima i drugima želimo puno sreće i fer borbu!