Par koji sljedeći najavljujemo je onaj između BDMŽ Sofascorea i Cvjetno Pinkdroidsa. Cvjetno Pindroidsi ulaze u završnicu kao četvrti na tablici, a BDMŽ kao peti. Tom prilikom s nama su razgovarali Matija Rajh i Mario Slepčević.

Otvorili smo sa standardnim pitanjem, dolaze li u punom sastavu na Šalatu, ili netko fali?

Cvjetno Pinkdroids: “Puni smo ko brod. Dečki stoje u redu i nadaju se da će ih moja izbornička ruka pomilovati i pozvati.”

BDMŽ Sofascore: “Na Šalati će nam nedostajati par igrača ali imamo široku klupu i sigurno je da će svi dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat.”

Nakon toga zanimalo nas je koji im je turnir ove godine bio najdraži i kako im se svidio koncept Trofeja Dinamo?

Cvjetno Pinkdroids: “Ne bih isticao ni jedan turnir, ali za nijansu najveći dojam ostavile Dugave, ražnjići su tamo bili nekako najbolji. Zadovoljstvu s turnirima nema kraja, koncept je odličan i nadam se da će se i nastaviti sljedećih godina.”

BDMŽ Sofascore: “Najdraži turnir nam je onaj u Dubravi gdje smo osvojili treće mjesto. Što se koncepta tiče, mislim da je odlična stvar što se Trofej Dinamo proširio na više gradova i mislim da je uvođenje futsal pravila poput 4+1 odlično jer su utakmice puno zanimljivije i dinamičnije.”

S obzirom da su se kvalificirali za Šalatu, kakva su sad očekivanja?

Cvjetno Pinkdroids: “Na Šalati idemo jako ili nikako. Lopta je okrugla i svi danas igraju nogomet, pa ne vidim razlog zašto ne bismo izborili nastup na nedjeljnom spektaklu.”

BDMŽ Sofascore: “Šalata je svake godine pružala spektakl pa ne sumnjam da će i ove godine Šalata gorjeti.”

Na kraju, kako gledaju na svoje protivnike, što očekuju od četvrtfinala?

Cvjetno Pinkdroids: “BDMŽ su stari znanci sa MNL FER-a i sve utakmice su dosad bile “na nož”. Oni vole čvrstu i divlju igru, i uz naš pitki napad i suverenu obranu, bilo što osim spektakla bilo bi razočarenje. Nadam se da će u prvi džep biti spremljen Modrić, drugi Romić, i treći, vjerovatno najopasniji, Rajh.”

BDMŽ Sofascore: “Igrali smo par utakmica s njima i radi se o jakoj ekipi. Bit će to tvrda utakmica u kojoj i jedna i druga ekipa imaju šanse proći dalje. Mi ćemo dati sve od sebe i nadam se da ćemo izaći kao pobjednici.”