Prvi par koji ćemo predstaviti kroz razgovor sa voditeljima ekipe je par veteranskog polufinala Dental Centar Grzela i HR Tuning. Grzela je pobjednik prvog veteranskog turnira u Črnomercu, dok je HR Tuning finalist veteranskog turnira u Dugavama. Zbog njihovog međusobnog dvoboja na Šalati upitali smo voditelje par riječi.

Prvo smo ih upitali hoće li doći u najjačem sastavu, i jesu li spremni za Šalatu.
HR Tuning: “Nadam se da ćemo biti u kompletu jer smo se i ovaj turnir u Dugavama krpali.”

Dental Centar Grzela: “Iskreno se nadam da ćemo biti kompletni ali to nikada sa sigurnošću ne mogu reći jer dečki rade, često i vikendom, tako da sastav ekipe ovisi o njihovim obavezama. Ali svi su sa oduševljenjem dočekali vijest o završnici na Šalati tako da sam uvjeren da će pokušati uskladiti sve druge obaveze.”

Nakon toga nas je zanimalo kako su zadovoljni sa Trofejom Dinamo sada kada je već završnica i ubrzo je sve gotovo.

HR Tuning: “Jako sam zadovoljan, nemam što više od toga reći.”

Dental Centar Grzela: “Cijela ekipa je prezadovoljna kako nastupom, tako i organizacijom turnira na Črnomercu, a kako sam čuo, tako je bilo i u Dugavama.”

Kakva su očekivanja od Šalate?

HR Tuning: “Očekivanja su mala, skromna. Mi smo ipak amateri, kvartovska ekipa od prvog dana do danas.”

Dental Centar Grzela: “Očekujemo spektakl na Šalati, puno druženja i naravno nadamo se da uđemo u završnicu turnira!”

A kakva su očekivanja od polufinala i međusobne utakmice?

HR Tuning: “Prije svega dobar nogomet. Borit ćemo se do zadnje sekunde. Smatram da smo dobri za svoje godine. Favoriti nismo ali se nadam da će navijači prepoznati pravdu jer suci su dosad po mom mišljenju dosta loši jer i dalje poznati imaju prednost.”

Dental Centar Grzela: “Ne znam puno o ekipi Tuninga, niti tko igra za njih, ali mi ćemo dati sve od sebe da uđemo u finale. Naravno puno toga ovisi i o tome tko od naših može doći na Šalatu jer nemamo velik broj igrača u ekipi a nikad ne uzimamo nove samo da bi nastupili na nekom turniru.”

Dečkima hvala na ovom kratkom razgovoru. Želimo i jednima i drugima puno sreće na Šalati, i neka bolji pobjedi!