Prošao je i drugi dan Dugava. Obilježilo ga je nešto manje odigranih utakmica, ali i kratak prekid zbog kiše, točnije samo preseljenje na ‘betonac’ u blizini i nastavak igre uz laganu kišu.

Prvu utakmicu gledali smo dvoboj između prve dvije ekipe na našoj tablici – Cvjetno Pinkdroids  SZZG. Pinkdroidsi su u utakmicu ušli opuštenije i dosta uspavano što su Zboraši iskoristili  u petoj minuti kada je pogodak za 1:0 zabio Mirko Rogošić, a u devetoj je na 2:0 povisio Luka Davidović. U 14. minuti još jedan igrač SZZG-a, Domagoj Durlen, zabija pogodak, ali ovaj put u svoju mrežu i tako daje šansu za povratak Cvjetno Pinkdroidsima. No već u sljedećoj minuti Domagoj Durlen zabija za konačnih 3:1.

Nakon toga slijedila je još jedna seniorska utakmica, ovoga puta iz skupine D, između HNŠK Moslavina Elbi i Cvjetno Poliklinika Milojević. U prvih 15 minuta ‘pala’ su samo dva pogotka i oba su završila u mreži Moslavine. Prvi je zabio Hrvoje Penava, a drugi Vedran Matošević. U drugom poluvremenu Moslavina se vraća s dva pogotka Franje Matkovića nakon čega kreće lagana kiša, no dečki ne žele prekinuti utakmicu i sele na betonsko igralište pokraj. Čini se da je ta promjena odgovarala Poliklinici jer su nakon toga zabili tri pogotka, prvo Nikola Perković, zatim Ivan Penava, i za kraj i konačnih 5:2, stariji brat Penava, Hrvoje.

Nakon dvije seniorske utakmice, slijedila je prva veteranska između ekipa Poliester Brajdić i Jamnica Mrav. Poliester je poveo već u drugoj minuti pogotkom Hrvoja Moslavca, ali nakon toga Jamnica zabija pet golova i to redom: Ivan Mihaljević, Adrijan Đikoli, Tomislav Hršak, Dragan Grizelj i Vedran Rako. Poliester smanjuje razliku pogotkom Darka Grozaja, ali u istoj minuti Vedran Rako zabija svoj drugi pogodak na utakmici za konačnih 6:2.

Jučerašnja četvrta utakmica bila je između ekipe SDG i Pimont koja je završila rezultatom 3:1. Mladi dečki iz SDG-a uspjeli su povesti protiv iskusne ekipe i prošlogodišnjeg osvajača Dugava pogotkom Lovre Jurića, ali vrlo brzo Antonio Papac zabija dva pogotka pa još jedan dodaje Marko Grdić za konačan rezultat.

Zatim se nastavio i veteranski turnir utakmicom između HR Tuninga i NC Šalate. Utakmica je završila rezultatom 2: za NC Šalatu, a oba pogotka je postigao Donald Suvajac.

Dobermann i HNŠK Moslavina Elbi odigrali su sljedeću utakmicu na rasporedu. Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj su se na kraju podijelili bodovi te zbog prednosti pucali penali. Nakon prvog poluvremena ekipa Dobermann vodila je 2:0 te je tako bilo sve do 26. minute kada pogodak za 2:1 postiže Mario Jurić. U 28. minuti Franjo Matković postiže drugi pogodak za Moslavinu i tako odovodi utakmicu do penala u kojima je njegova ekipa bila bolja.

Slijedila je druga utakmica toga dana za Poliester Brajdić i NC Šalatu. Završila je 3:2 za ekipu Poliester Brajdić za koju su pogotke postigli Saša Sladić, Matej Vojvodić i Domagoj Skelin. Za NC Šalatu su zabili Igor Leskovar i Marko Kovačec.

Zatim je na redu bila posljednja utakmica skupine D između Dobermanna i Cvjetno Poliklinike Milojević. Jedina utakmica drugog dana turnira koja je završilo rezultatom 0:0, ali obje su ekipe imale nekoliko odličnih prilika koje na kraju ipak nisu završile u golu.

Za kraj jučerašnjeg dana ostale su dvije veteranske utakmice. Prva, između HR Tuninga i Poliester Brajdić koja je završila rezultatom 1:1 i u kojoj su pogotke postigli Hrvoje Petriško (Poliester Brajdić) i Željko Zajec (HR Tuning) te druga, između NC Šalata i Jamnica Mrav. Rezultat je bio 2:0 za NC Šalatu, a pogotke su postigli Ivan Prenski i Donald Suvajac.

Danas su na rasporedu četiri seniorska čevrtfinala, dva veteranska i dva seniorska polufinala te finala obje kategorije. Prva utakmica počinje u 15:00 sati, a ukoliko podloga ne bude u stanju za igrati na njoj, igrat će se na betoncu na kojem se jučer završila utakmica između HNŠK Moslavine Elbi i Cvjetno Poliklinike Milojević.