Nakon ljetne stanke dolazi nam i zadnji kvalifikacijski turnir za završnicu na Šalati, onaj u Dugavama. MNT Dugave igra se u spomen na Damira Marijana – Mirčea. Dugave se igraju od 24. 8- 26. 8 i kao što je već naglašeno, zadnja su šansa za uloviti bodove za veliku završnicu na Šalati koja se igra dan prije spektakularnog otvaranja sezone Futsal Dinama protiv grčkog Panathinaikosa.

Igraju se dva turnira, seniorski i veteranski, a nakon održanog ždrijeba jasno je kako nas u ova tri dana čekaju zanimljivi dvoboji koji bi mogli odlučivati o putnicima na Šalati. Osim turnira, očekuje nas i dosta popratnog sadržaja. Iznenađenje naših domaćina je i koncert Zaprešić Boysa u subotu u 20:00.

 

 

 

Posebno zanimljivi biti će dvoboji su grupi C seniorskog turnira gdje se nalaze 3., 5. i 10. ekipa u trenutnom ukupnom poretku. Što daje dodatnu draž Dugavama jer jedan kiks, ili ispadanje u skupini bi za neke ekipe moglo značiti oproštaj od Šalate. Također, važno je napomenuti da se u skupinama Dugava nalaze i sedam ekipa koje su trenutno među osam putnika na Šalatu.

A prvi dan turnira nam odmah donosi sve tri utakmice u skupini C i mogući oproštaj jedne ekipe od matematičkog plasmana na završnicu. Osim “skupine smrti” , prvog dana se igra i skupina B veteranskog turnira gdje su Kubla, NK Trnje, CB Kova Fimatosport i Dugave.

Osim nogometa na plavoj podlozi Trofeja Dinamo, u Dugavama je smješten i naš već dobro poznati šank. Sve je spremno za Dugave, sve vas pozivamo da ispratite prvi dan, a nakon toga dođete i drugi i treći dan, jer zasigurno će vam se svidjeti.