Šest „kvalifikacijskih“ turnira je iza nas. U otprilike mjesec i pol dana na Trofeju Dinamo odigrana je 181 utakmica u kojoj je palo gotovo 1 000 pogodaka. Prije velike završnice na Šalati čeka nas zadnji kvalifikacijski turnir. Turnir u Dugavama kreće 24. kolovoza, a prema bodovnoj tablici očekuju nas odlične utakmice i prava borba za Šalatu. Ali prije svega toga, donosimo rezime dosadašnjeg dijela turnira. Pa krenimo redom.

Počeli smo na Črnomercu s Memorijalnim malonogometnim turnirom Mate Čuljak. Na prvom turniru igralo se u dvije kategorije – veteranskoj i seniorskoj. Krenimo s onima nešto starijima. Na veteranskom turniru prvo mjesto je odnijela ekipa Dental Centar Grzela Futura Dentale koja je u finalu pobijedila ekipu AD Tokić & Zloćo i prijatelji Mate Čuljka. Najbolji pojedinci u veteranskoj kategoriji bili su: Branko Fišter, ekipa Šercerova – najbolji golman, najbolji igrač – Nikola Smolčić, ekipa Dental Centar Grzela Futura Dentale, koji je ujedno bio i najbolji strijelac turnira. U seniorskoj konkurenciji prvo mjesto i 13 bodova odnijela je ekipa Promotionplay koja je u finalu svladala Tiskaru Dikopu. Najbolji golman turnira bio je Dalibor Lukić iz ekipe Cvjetno Pinkdroids, a Kristijan Lovrić iz Promotionplaya bio je najbolji igrač i najbolji strijelac turnira.

Već nakon tri dana Trofej Dinamo otišao je van Zagreba, točnije u Bjelovar, na drugi ovogodišnji turnir. U Bjelovaru smo uživali u utakmicama seniora te po prvi puta na Trofeju Dinamo u ženskom turniru. Osvajači Bjelovara u seniorskoj kategoriji bili su zagrebački dečki iz ekipe Jelena Trade. U finalu su pobijedili ekipu Info Partner. Najbolji golman turnira bio je Tomislav Hercigonja iz ekipe Playbox Mr. Jack, najbolji strijelac dolazi iz ekipe Marocchino Coffee Bar, a zove se Luka Modrić. Najbolji igrač turnira, Marko Tomić, dolazi iz pobjedničke ekipe. Sada dolazimo i do ženskog turnira. Pobjednice su bile prvakinje Slovenije, ekipa KMN Slovenske Gorice koja je u finalu pobijedila lokalnu rukometnu ekipu Pizze iz Palme.

Za treći turnir smo se vratili u Zagreb, na istok grada, u Dubravu. U Dubravi se turnir igrao samo u seniorskoj kategoriji, a pobjednici su bili prošlogodišnji osvajači Trofeja Dinamo, ekipa Dobermann. Oni su u finalu pobijedili ekipu NC Truth Restoran Vallis. Najbolji igrač turnira i najbolji golman dolaze iz iste ekipe i to one pobjedničke. Najbolji igrač bio je Alen Fetić, a najbolji golman Adonis Dokuzović. Titulu najboljeg strijelca turnira podijelili su Matija Rajh iz ekipe BDMŽ i Ivan Mikulić iz NC Truth Restoran Vallis.

Nakon Dubrave smo opet otišli van Zagreba. Ovaj put u Moslavinu, točnije Kutinu. Na četvrtom turniru pobjedu je odnijela lokalna ekipa HNŠK Moslavina. Oni su u finalu pobijedili ekipu SZZG. Najbolji golman bio je Karlo Maloševac koji dolazi iz trećeplasirane ekipe u Kutini – BDMŽ Sofascore. Najbolji igrač turnira je Tihomir Novak, hrvatski reprezentativac, dok je najbolji strijelac Deni Topalović. Obojica su igrali za HNŠK Moslavinu.

Nakon par dana počinje Savica, peti ovogodišnji turnir. Osim seniora, na Savici su svoj drugi turnir igrale žene. Pobjednice ženskog turnira bile su cure iz ekipe ŽMNK MC Plus koje su u finalu pobijedile MNK Meteoru Futsal.  Najbolja igračica turnira Ana Dujmović dolazi iz pobjedničke ekipe, dok su najbolja golmanica, Sanja Sabo, i najbolji strijelac tunira, Andrea Tolić, iz drugoplasirane ekipe. U seniorskoj konkurenciji pobjedu je odnijela ekipa SZZG. Zboraši su u finalu sa 7:0 pobijedili MNK Cvjetno Polikliniku Milojević. Najbolji igrač turnira bio je Franjo Matković iz ekipe SZZG. Iz iste ekipe dolazi i najbolji golman Ivan Livančić. Najbolji strijelac turnira bio je Muhamed Alghoul iz ekipe Outsideri Savica.

 Posljednji turnir prije ljetne stanke odigran je u Ivanić Gradu. Ovdje su igrači, kao i svi članovi Futsal Dinama mogli uživati u brojnim pogodnostima koje Hotel Sport, organizator ovog turnira, nudi. Kao i na Savici, igrali su seniori i žene. Pobjednik seniorskog turnira je ekipa Pimont, a ženskog ŽMNK MC Plus. Pimont je u finalu pobijedio Cvjetno Pinkdroidse, a žensko finale bilo je isto kao na Savici, a takav je bio i rezultat. Najbolji pojedinci turnira u Ivaniću bili su: Dario Šestić iz ekipe Pimont – najbolji igrač, Pavo Ježić iz ekipe Pimont – najbolji golman, i Filip Lazov iz ekipe Tiskara Dikopa MC Plus – najbolji strijelac turnira. U ženskoj konkurenciji najbolja igračica bila je Gabrijela Gaiser, najbolja golmanica Petra Lerotić i najbolji strijelac Lucija Švorčina. Sve tri igračice dolaze iz iste ekipe – ŽMNK MC Plus.

Šest turnira je iza nas, sada slijedi ljetni odmor nakon kojeg nastavljamo jako u Dugavama i zatim na završnici na Šalati. Za kraj ovog rezimea još jednom donosimo ukupno bodovno stanje u sve tri kategorije.

ŽENE:

1. ŽMNK MC Plus 22 boda
2. MNK Meteora Futsal 20 bodova
3. Apex 12 bodova
4. SC Flegar 12 bodova
5. KMN Slovenske Gorice 11 bodova
6. Pizze iz Palme 8 bodova
7. Cvjetno Poliklinika Milojević 6 bodova
8. Nereide 2 boda
    CB Kvart 2 boda
    MNK Futsal Super Chicks Poličnik 2 boda
    ŽNK Odra 2 boda

 

SENIORI:

1. SZZG 27 bodova
2. Cvjetno Pinkdroids 24 boda
3. BDMŽ Sofascore 20 bodova
    Playbox Mr. Jack 20 bodova
5. Tiskara Dikopa MC Plus 18 bodova
6 Dobermann 17 bodova
   Jelena Trade 17 bodova
8. MNK Cvjetno Poliklinika Milojević 16 bodova
9. Promotionplay 15 bodova
10. Autoklub Sveučilište 14 bodova
11. Pimont 13 bodova
       HNŠK Moslavina 13 bodova
13. Info Partner 10 bodova
      NC Truth Restoran Vallis 10 bodova
15. CB Virus Savica 8 bodova
      Megaton 8 bodova
      Outsideri Savica 8 bodova
18. Hotel Sport 6 bodova
      NK Šartovac 6 bodova
      Elez Gradnja 6 bodova
      Niskogradnja Veverec 6 bodova
22. Dare i Kate 4 boda
      Autoškola Signal 4 boda
      Marocchino Coffe Bar 4 boda
      Fitness Centar Step 4 boda
      CB Culto 4 boda
      NK Vatrogasac 4 boda
      NK Repušnica 4 boda
      Plavi Plamen 4 boda
      CB Indeks 4 boda
      Dipa 4 boda
      CB Olimp CB Dribling 4 boda
      NK Draganec 4 boda
33. Krajiška 2 2 boda
       Algebra 2 boda
       Tehno Futsal 2 boda
       Peliks 2 boda
       HNK Hajduk Lipovo Brdo 2 boda
       Kumovi 2 boda
       Evas Bar 2 boda
       Koestlin 2 boda
       Bratići 2 boda
       Urbanika CB Concordia 2 boda
       CB Dallas 2 boda
       HOS Kutina 2 boda
       RK Moslavina 2 boda
       CB Moja Golubica 2 boda
       NK Matija Gubec 2 boda
       Caffe bar D 2 boda
       Vino Ilok 2 boda
       Ivanić Do Meksika 2 boda
       KMNL Ivanić 2 boda
       Sloga Križ 2 boda
       NK Čazma 2 boda
       CB Donitej 2 boda

 

VETERANI:

1. Dental Centar Grzela Futura Dentale 13 bodova
2. AD Tokić & Zloćo i Prijatelji Mate Čuljka 10 bodova
3. Šercerova 8 bodova
4. Gladne oči 6 bodova
5. Roy Sport 4 boda
    Promotionplay 4 boda
    HBR Sport 4 boda
    Krajiška 4 boda
9. Glembay 2 boda
    HIP Gradnja 2 boda
    CB Mellis Ožujsko 2 boda
    Megaton Music 2 boda