Započeo je turnir u Ivaniću i to još kako. Već prvog dana “palo” je 58 pogodaka. Turnir su otvorile ekipe iz skupne C BDMŽ Sofascore i CB Donitej. BDMŽ , ekipa koja se trenutno nalazi na 5. mjestu ukupnog poretka sa 16 bodova, nešto je lošije ušla u utakmicu. CB Donitej postigao je pogodak u sedmoj minuti koji je zabio Željko Bradić, ali u desetoj BDMŽ uzvraća udarac pogotkom Borne Vidičeka. Dečki iz CB Doniteja opet prelaz u vodstvo pogotkom Dalibora Gabuda u desetoj minuti. Nakon toga igrači ekipe BDMŽ stisnuli su protivnika te zabili dva pogotka, jedan u 15., a jedan u 18. minuti i tako prešli u vodstvo. Zabili su ih Domagoj Gorup i Matija Rajh. Posljednji pogodak na utakmici, a svoj drugi, postigao je Borna Vidiček za konačan rezultat 4:2.

I sljedeće dvije utakmice bile su između ekipa iz skupine C. Od 19 sati uživali smo u dvoboju dvije zagrebačke ekipe BDMŽ Sofascore i Tiskare Dikopa MC Plus. Vrlo izjednačena utakmica utakmica u koju je bolje ušla ekipa BDMŽ Sofascore. U 11. minuti vodili su 2:0, a pogotke su postigli Luka Modrić i Matija Rajh. Prije kraja prvog poluvremena Tiskara Dikopa uspjela je smanjiti zaostatak pogotkom Mateja Ćosića. Odmah nakon povratka na teren u drugom poluvremenu zabijena su dva gola. Prvo je Matija Rajh povećao na 3:1 za BDMŽ, ali odmah nakon toga još jedan Matej, ali ovaj put Jukić, smanjuje zaostatak Tiskare. U sljedećih deset minute gledali smo tešku borbu između ove dvije ekipe koja je rezultirala pogotkom Brune Jakovljevića za izjednačenje. U 25. minuti Tiskara Dikopa MC Plus prvi puta prelazi u vodstvo pogotkom Mateja Jukića. Dvije minute kasnije Matija Rajh postiže treći pogodak na utakmici i opet imamo izjednačeni rezultat. Ali već u istoj minuti stiže šok za BDMŽ jer i Matej Jukić postiže svoj treći pogodak na utakmici i tako donosi svojoj ekipi Tiskara Dikopa MC Plus pobjedu 5:4.

Posljednja utakmica u skupini nije bila ovako dramatična i neizvjesna. Igrali su Tiskara Dikopa MC Plus i CB Donitej. Već u petoj minuti Dikopa je vodila 2:0 pogocima Filipa Lazova i Brune Jakovljevića. U 10. minuti Denis Ramljak zabija za 2:1, ali u drugom poluvremenu Filip Lazov postiže još tri pogotka i tako donosi Dikopi drugu pobjedu i prvo mjesto u skupini.

Sljedećih šest utakmica bile su iz skupine B. Grupa u kojoj nema zagrebačkih ekipa, započele su utakmicom između KMNL Ivanić i NK Čazma. Utakmica bez ikakvih iznenađenja i mogućnosti za preokret. Već u 16. minuti NK Čazma vodila je 8:0. Tri pogotka postigao je Boško Kosanović, kao i Dario Kirin, a dva je zabio Antonio Tonković. Jedini pogodak za KMNL Ivanić postigao je Ivan Bilandžija. Nakon toga slijedila je utakmica između CB Olimp CB Dribling i NK Draganec. Još jedna utakmica bez preokreta. 4:0 vodila je ekipa NK Draganec do 20. minute, stijelci su bili Martin Horvat i Valentino Cecelja s jednim, i Kuzma Deveđija s dva pogotka. U 23. za CB Olimp CB Dribling zabija Pero Lasić, nakon čega Matija Volarić povećava prednost svoje ekipe na 5:1 i minutu prije kraja Pero Lasić zabija svoj drugi pogodak za konačnih 5:2.

I utakmicu nakon toga igrali su dečki iz CB Olimp CB Dribling. Sada im je protivnik bila ekipa KMNL Ivanić, a utakmica je završila rezultatom 6:3 u korist CB Olimp Cb Dribling. Dobro je krenuo CB Olimp CB Dribling. Već u trećoj minuti vodili su 2:0 pogocima Josipa Bungića i Pere Lasića, ali vrlo brzo dečki iz KMNL Ivanić izjednačuju s dva gola Ivana Bilandžije. Minutu poslije toga, u 7., Alen Maras opet odvodi u vodstvo CB Olimp CB Dribling. U 8. Bilandžija postiže svoj treći pogodak na utakmici i KMNL ponovno izjednačuje. CB Dribling CB Olimp nije uspio slomiti otpor svog protivnika sve do 23. minute kada je pogodak postigao Josip Marinić. Do kraja zabijaju još po jedan pogodak Ivan Vrbanić i Mario Kletečki. Sljedeća utakmica igrala se između dva nogometna kluba – NK Čazma i NK Draganec. U šestoj minuti Martin Horvat zabio je za NK Draganec i sve dio 23. minute, kada je opet zabio, bio je to jedini pogodak koji smo vidjeli. Tada se otvorilo. U 24. za 3:0 zabija Mijo Ravlić, u 27. prvo pogodak za Čazmu postiže Boško Kosanović, no već minutu poslije još jednom zabija Ravlić. U 30. minuti Dario Kirin postigao je dva pogotka, ali dečki iz Čazme ipak nisu uspjeli izjednačiti i tako je Draganec pobijedio 4:3.

U zadnjem kolu ove skupine vidjeli smo manji broj pogodaka. Utakmica između NK Čazme i CB Olimp CB Dribling završila je 2:0 za ‘kafiće’, a oba pogotka zabio je Pero Lasić. Posljednju utakmicu prvog dana igrali su NK Draganec i KMNL Ivanić. Dečki iz KMNL poveli su u 20. minuti golom Daniela Lotha, ali u 23. za Draganec zabija Matija Volarić, a zatim i minutu poslije, za konačnih 2:1, Ivan Marošić.

I danas su na rasporedu utakmice u skupini, ovoga puta skupine A i D. Prva počinje skupina D utakmicom između ekipe Pimont i Autoklub Sveučilište. Nakon završetka utakmice te skupine, slijedi dio utakmice skupine A, a tu današnjem druženju nije kraj jer je u Ivaniću organizirana Plava noć.  Očekuje vas odlična atmosfera, tamburaši, zajedničko gledanje utakmica Svjetskog prvenstva i, naravno, ono što krasi svaki turnir Trofeja Dinamo – odličan hakl. Vidimo se u Ivaniću.